Verhuur je motor via MotoShare

Je motor aanmelden is kosteloos en jij bepaalt zelf de verhuurprijs. Wanneer de motor wordt gehuurd, gaat 70% van de opbrengst naar de motoreigenaar, 15% naar OHRA en 15% naar MotoShare.

Indicatie huuropbrengst per dag

Motoreigenaren over MotoShare

Al meer dan 500 eigenaren uit heel Nederland verhuren hun motor. Bekijk hier hun testimonials.

Joris Visscher
Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Jack Saamena
Den Haag

Alles duidelijk, goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar! Kortom een hele prettige manier om een keer een motor te huren.

Henk Molenaar
Voorschoten

In het begin was ik een beetje terughoudend over het verhuren van mijn motor en of de huurder wel goed met mijn motor om zou gaan. Gelukkig bleek dat de huurder vrij veel rijervaring had en nadat we op ons gemak alles hadden besproken verliep de verdere verhuur helemaal prima.

Daniel Wouda
Maarn

Erg leuk om te zien dat de huurder mijn motor huurde om het specifieke model incl. accessoires te kunnen proberen dat is uniek aan het huren bij Motoshare en vind je niet snel bij dealerbedrijven. Hij heeft inmiddels zelf ook een Ducati Monster besteld.

Jeron Ponstijn
Apeldoorn

Duidelijke website en goede ondersteuning bij verhuur.

Mick Pas
Amsterdam

Via MotoShare in contact gekomen met een andere motor-enthousiasteling die graag een weekend op mijn motor wil touren. Omdat ik zelf mocht bepalen wie mijn motor huurt en de boel goed verzekerd was, heb ik met een gerust hart de sleutels overhandigd.

Het is veilig en eenvoudig

All-risk verzekerd en pechhulp door OHRA

Controle van alle huurders op schade- en fraudeverleden

Relevante informatie van huurders is vooraf inzichtelijk

Beoordeel huurder achteraf. Zo krijgt misbruik geen kans

Goed all-risk verzekerd

Onder de MasterPolis MotoShare zijn de huurder en motoreigenaar goed all-risk verzekerd door OHRA. Dit is inbegrepen in de huurprijs. Bij schade heb je als verhuurder geen eigen risico.

Zo werkt (ver)huren

Een huurder kiest een motor en stuurt een huurverzoek naar de eigenaar. Als de eigenaar het verzoek accepteert, dan stuurt MotoShare een betaalverzoek naar de huurder. Nadat er is betaald, hebben de huurder en de motoreigenaar een huurovereenkomst.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.