Verzekering

Goed all-risk verzekerd bij OHRA

De deeleconomie is mooi. Maar jouw persoonlijke spullen uitlenen doe je niet zomaar. MotoShare en OHRA begrijpen dat. Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos jouw motor kunt delen, hebben wij samen met OHRA een speciale verzekering ontwikkeld: MasterPolis MotoShare.

OHRA

MasterPolis MotoShare

Huur of verhuur je een motor via MotoShare, dan zijn de huurder en motor tijdens de huurperiode goed verzekerd met de all-risk insurance van OHRA. Hiermee is de huurder WA verzekerd en wordt schade aan de motor door OHRA vergoed aan de verhuurder. Bovendien geldt er bij MotoShare een veel lager eigen risico dan bij traditionele verhuurbedrijven. De huurder heeft een eigen risico van  500 ,-. Voor de verhuurder is er geen eigen risico.

Wat er precies wordt uitgekeerd bij schade is afhankelijk van de waarde van de verhuurde motor. Wil je precies weten hoe je verzekerd bent? Lees dan de Masterpolis MotoShare en de polisvoorwaarden.

Je kunt natuurlijk nog veel meer vragen hebben over je verzekering. Bijvoorbeeld: Wordt de taxatiewaarde van mijn motor vergoed? Hoe zit het met schade aan de helm en motorkleding? En is de motor ook in het buitenland verzekerd? Je leest het allemaal in de veelgestelde vragen onder FAQ huurder of FAQ eigenaar

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.