Onze partners

Wij werken samen met verschillende partijen om het delen van motoren mogelijk te maken.

Meer informatie over MasterPolis MotoShare

Door onze verzekering, die speciaal is ontwikkeld voor MotoShare, zitten aan het huren of verhuren van een motor via MotoShare weinig financiële risico's.

Bekijk de website van BikerOutfit

In 5 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Met een oppervlakte van ruim 1.000 m2 over 2 etages waan je je in een motorkleding warenhuis.

Biker Outfit gelooft in het motor delen. Daarom krijg je van ons een €10 tegoedbon wanneer je via MotoShare een motor huurt.

Meer over de samenwerking tussen MotoShare en de KNMV

De KNMV is er voor alle motorrijders in Nederland. Wij zien in dat dit initiatief motorrijden veel toegankelijker kan maken voor veel motorliefhebbers met of zonder eigen motor. Ook kan het een uitkomst zijn voor de jonge generatie waar het delen van bezit al meer geaccepteerd is. Daar sluiten wij ons als KNMV graag bij aan en betrekken we deze groep de komende jaren graag meer bij de KNMV.

Kom een kijkje nemen op onze website

Bij MLM-Parts kun je terecht voor je accu, olie, remblokken en alles wat je nodig hebt voor het onderhoud aan je motor. Maar ook je vakantie begint bij MLM-Parts met een nieuwe tanktas, rugzak of kofferset. Ben anders en monteer unieke accessoires, die je motor nog meer jezelf maken.

Je hebt keuze uit meer dan 100.000 verschillende onderdelen, die perfect georganiseerd staan. Je hoeft alleen je motor te selecteren en alles kan eenvoudig en snel gevonden worden. Met jarenlange technische kennis in huis kun je bij ons ook terecht met al je vragen, zodat elke klus mogelijk wordt. En producten op voorraad voor 21:00 besteld heb je de volgende dag al in huis.

Neem een kijkje op de website van CMS

CMS is gespecialiseerd in de online verkoop van motorfietsonderdelen van Yamaha, Honda, Kawasaki en Suzuki, en biedt ruim 4,3 miljoen onderdelen voor meer dan 36.000 modellen gemaakt vanaf 1959. CMS verkoopt in meer dan 60 landen.

Bekijk de website van DeRijder

MotoShare staat voor 'Have Fun, Ride Safe'. Voor dat laatste, 'Ride Safe', zijn we een samenwerking aangegaan met deRijder. Eric Smulders, oprichter van deRijder, is kenner in veilig rijden. Hij schrijft een speciale 12-delige serie over veilig rijden en publiceert deze op onze blog. Wil jij echt veilig de weg op? Lees de blogs en boek een cursus bij deRijder!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.