Onze partners

Wij werken samen met verschillende partijen om het delen van motoren mogelijk te maken.

Zie hier de details van MasterPolis MotoShare

Jouw motor uitlenen doe je niet zomaar. Dat snappen OHRA en MotoShare. Met MasterPolis MotoShare van OHRA ben je als eigenaar en huurder goed allrisk verzekerd en loop je weinig financiële risico's.

Lees meer over deze samenwerking

De KNMV is er voor alle motorrijders in Nederland en ziet in dat MotoShare motorrijden meer toegankelijk kan maken voor veel motorliefhebbers, mét of zonder eigen motor.

Combi Motors Verzekeringen is dé specialist in Nederland op motorverzekeringen. Begin 2019 zijn Combi Motors en MotoShare een samenwerking aangegaan, waarbij dealers die via het MotoShare platform hun motoren verhuren via Combi Motors Verzekeringen een dagverzekering kunnen sluiten.

Lees onze blogs over motoronderhoud

CMS is gespecialiseerd in de online verkoop van motorfietsonderdelen van Yamaha, Honda, Kawasaki en Suzuki. CMS en MotoShare werken samen op marketing gebied.

Veilig rijden kun je leren

MotoShare staat voor 'Have Fun, Ride Safe'. Voor dat laatste, 'Ride Safe', zijn we een samenwerking aangegaan met deRijder. Eric Smulders, oprichter van deRijder, schrijft een speciale 12-delige serie over veilig rijden.

In 5 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland met een oppervlakte van ruim 1.000 m2. Biker Outfit en MotoShare werken samen op marketing gebied.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.