Onze partners

Wij werken samen met verschillende partijen om het delen van motoren mogelijk te maken.

Door onze verzekering, die speciaal is ontwikkeld voor MotoShare, zitten aan het huren of verhuren van een motor via MotoShare weinig financiële risico's.

Meer informatie over MasterPolis MotoShare

De KNMV is er voor alle motorrijders in Nederland. Wij zien in dat dit initiatief motorrijden veel toegankelijker kan maken voor veel motorliefhebbers met of zonder eigen motor. Ook kan het een uitkomst zijn voor de jonge generatie waar het delen van bezit al meer geaccepteerd is. Daar sluiten wij ons als KNMV graag bij aan en betrekken we deze groep de komende jaren graag meer bij de KNMV.

Meer over de samenwerking tussen MotoShare en de KNMV

Bij MLM-Parts kun je terecht voor je accu, olie, remblokken en alles wat je nodig hebt voor het onderhoud aan je motor. Maar ook je vakantie begint bij MLM-Parts met een nieuwe tanktas, rugzak of kofferset. Ben anders en monteer unieke accessoires, die je motor nog meer jezelf maken.

Je hebt keuze uit meer dan 100.000 verschillende onderdelen, die perfect georganiseerd staan. Je hoeft alleen je motor te selecteren en alles kan eenvoudig en snel gevonden worden. Met jarenlange technische kennis in huis kun je bij ons ook terecht met al je vragen, zodat elke klus mogelijk wordt. En producten op voorraad voor 21:00 besteld heb je de volgende dag al in huis.

Kom een kijkje nemen op onze website
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.