Over ons

In Nederland zijn er 1,4 miljoen motorrijders, waarvan 55% geen eigen motor meer heeft. Motorbezitters rijden daarentegen gemiddeld maar 3.000 km per jaar. Het gevolg is dat ontelbare motoren de meeste dagen van het jaar in de garage staan, terwijl meer dan de helft van de motorrijders niet over een motor beschikt. Dat moet slimmer kunnen.

Via de website van MotoShare kunnen liefhebbers onderling motoren delen binnen een hechte community. Zo kun je voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren huren, direct bij particuliere eigenaren. Heb je zelf een motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd. Jij bepaalt de verhuurprijs en beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

MotoShare P2P B.V.

Kamer van Koophandel nr.: 63919524

Stichting MotoShare Collect

Kamer van Koophandel nr.: 65630750

Onze missie

Met delen motorrijden leuker en meer toegankelijk maken

Op 23 mei 2016 is MotoShare gelanceerd in samenwerking met OHRA en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Het was daarmee het eerste deelplatform ter wereld voor motoren. Succesvolle voorbeelden in de deeleconomie zijn er echter in overvloed: Goboony (campers), Snappcar (auto’s), Barqo (boten). Wij brengen deze innovatie van slim consumeren naar de motorbranche.

Huurders en motoreigenaren sluiten via MotoShare onderling een huurovereenkomst. De eigenaren bepalen zelf de verhuurprijs van hun motor. Van de huuropbrengst gaat gemiddeld 70% naar de eigenaar. 15% wordt afgedragen aan OHRA voor een all-risk verzekering tijdens de huurperiode en 15% is commissie voor MotoShare.

Huren via MotoShare is voordelig, er is een groot & gevarieerd aanbod en je hebt persoonlijk contact met de motoreigenaar. Kortom, veel leuker!

Meer over verhuren Meer over huren

Met MotoShare maken we motorrijden leuker en meer toegankelijk

Testimonials

Geloof je ons niet? Bekijk dan de testimonials van onze gebruikers.

Joris Visscher
Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Jack Saamena
Den Haag

Alles duidelijk, goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar! Kortom een hele prettige manier om een keer een motor te huren.

Henk Molenaar
Voorschoten

In het begin was ik een beetje terughoudend over het verhuren van mijn motor en of de huurder wel goed met mijn motor om zou gaan. Gelukkig bleek dat de huurder vrij veel rijervaring had en nadat we op ons gemak alles hadden besproken verliep de verdere verhuur helemaal prima.

Daniel Wouda
Maarn

Erg leuk om te zien dat de huurder mijn motor huurde om het specifieke model incl. accessoires te kunnen proberen dat is uniek aan het huren bij Motoshare en vind je niet snel bij dealerbedrijven. Hij heeft inmiddels zelf ook een Ducati Monster besteld.

Jeron Ponstijn
Apeldoorn

Duidelijke website en goede ondersteuning bij verhuur.

Mick Pas
Amsterdam

Via MotoShare in contact gekomen met een andere motor-enthousiasteling die graag een weekend op mijn motor wil touren. Omdat ik zelf mocht bepalen wie mijn motor huurt en de boel goed verzekerd was, heb ik met een gerust hart de sleutels overhandigd.

Freysal Bouziane
AMSTERDAM
Onno Well Hardt
AMSTERDAM

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.