Over ons

In Nederland zijn er 1,4 miljoen motorrijders, waarvan 55% geen eigen motor meer heeft. Motorbezitters rijden daarentegen gemiddeld maar 3.000 km per jaar. Het gevolg is dat ontelbare motoren de meeste dagen van het jaar in de garage staan, terwijl meer dan de helft van de motorrijders niet over een motor beschikt. Dat moet slimmer kunnen.

Via de website van MotoShare kunnen liefhebbers onderling motoren delen binnen een hechte community. Zo kun je voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren huren, direct bij particuliere eigenaren. Heb je zelf een motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd. Jij bepaalt de verhuurprijs en beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

MotoShare P2P B.V.

Kamer van Koophandel nr.: 63919524

Stichting MotoShare Collect

Kamer van Koophandel nr.: 65630750

Onze missie

Met delen motorrijden leuker en meer toegankelijk maken

Op 23 mei 2016 is MotoShare gelanceerd in samenwerking met OHRA en de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Het was daarmee het eerste deelplatform ter wereld voor motoren. Succesvolle voorbeelden in de deeleconomie zijn er echter in overvloed: Goboony en Camptoo (campers), Snappcar (auto’s), Barqo (boten). Wij brengen deze innovatie van slim consumeren naar de motorbranche.

Huurders en motoreigenaren sluiten via MotoShare onderling een huurovereenkomst. De eigenaren bepalen zelf de verhuurprijs van hun motor. Van de huuropbrengst gaat gemiddeld 70% naar de eigenaar. 15% wordt afgedragen aan OHRA voor een all-risk verzekering tijdens de huurperiode en 15% is commissie voor MotoShare.

Huren via MotoShare is voordelig, er is een groot & gevarieerd aanbod en je hebt persoonlijk contact met de motoreigenaar. Kortom, veel leuker!

Met MotoShare maken we motorrijden leuker en meer toegankelijk

Testimonials

Geloof je ons niet? Bekijk dan de testimonials van onze gebruikers.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ad Schlappi

Capelle aan den IJssel

Fraai platform om huurder als verhuurders met elkaar in contact te laten komen. tot nu toe alleen goeie ervaringen gehad (>juli ' 17) en tot heden 4 x maal mijn motor verhuurd. Administratief goed op orde. Vakantie service zou wat verder uitgewerkt moeten worden maar dan komt wel...

Mark van der Pijl

Spijkernisse

Een hele leuke en ontspannen manier om een motor te huren. Wie anders dan de eigenaar kent zijn of haar motor het beste. Je krijgt eerlijke en oprechte mening. Ik zelf gebruik Moto Share om na te gaan welke motor ik fijn vind, voordat ik een motor aanschaf.

Freysal Bouziane

Amsterdam

Onno Goedhart

Amsterdam

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.