Thomas  Jacobs
Thomas Jacobs

Motorweekend in de Ardennen zonder eigen motor

8 maart 2017

De deeleconomie brengt vele voordelen met zich mee, en met name voor motorrijders! Niet alleen kun je tegenwoordig op een toegankelijke manier allerlei type motoren van particulieren huren, maar als je het motorrijden combineert met Airbnb dan ligt daar pas de echte "magic".

Als voorbeeld heb ik op www.airbnb.com gezocht naar het aanbod van slaapplekken in en rondom de Ardennen. Het resultaat is +300 verschillende accommodaties voor 2 personen. Van slaapplekken in een kasteel, boomhutten tot aan boerderijen: werkelijk alles is mogelijk! En als we dan even inzoomen op de prijs dan worden we eigenlijk ook heel vrolijk. Met een gemiddelde prijs per nacht van 51,- voor twee personen ligt dit ver onder de prijs die je betaalt bij een motorhotel (vaak 40,- per persoon per nacht).

Eenzelfde (positief) resultaat vind ik als ik zoek op Limburg, Eifel, Sauerland of zelf Picardië. Kortom, je kunt zo creatief en vrij zijn als je wilt tegenwoordig heeft Airbnb bijna overal wel een voordelige en unieke slaapplek voor je. Combineer dit gegeven met de vrijheid van motorrijden en "tada!".

Via MotoShare huur je al voor 30 euro per dag een motor, dus ook zonder eigen motor kun je tegenwoordig een fantastische weekend-trip maken zonder daar veel geld aan uit te geven.

Kijk snel in ons aanbod voor de motor die bij jou past!

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.