Jamie  Roumans
Jamie Roumans

Verjaardag van man met motor? Dé cadeaus voor motorrijders

19 maart 2018

Cadeau voor man met motor. Dit zeggen de motorrijders zelf!

Het vinden van een geschikt cadeau voor de verjaardag van een man met een motor kan moeilijk zijn. De meeste motorliefhebbers zijn erg gesteld op hun motor en hebben daarom een kritische blik op accessoires of onderdelen. Ook kleding is vaak lastig, want naast smaak moet je ook een keuze maken over de mate van veiligheid van de kleding. Daarom hebben we vorige jaar (2018) aan onze community van 13,000 motorrijders gevraagd, wat is een leuk cadeau voor een man met motor?

342 motorrijders op onze vragenlijst hebben geantwoord. Overweldigend was de reactie een variatie op een dag motorrijden. Meer dan 50% gaf de voorkeur aan een dag rijden, boven zaken als accessoires, bandana's, sleutelhangers etc.

Enkele antwoorden:

  • Dag motorrijden met vrienden inclusief goede lunch
  • Dagje rijden op een andere motor
  • Dag rijden op een bijzondere of unieke motor
  • Lange tocht met mijn vrouw
  • Iedere gewone zondag toeren met de club

Er waren uiteraard veel meer variaties en antwoorden. Maar samengevat gaf meer dan de helft de voorkeur voor een dag rijden. Vandaar dat wij in dit blog ingaan hoe jij een motorman kan verrassen met een bijzondere dag motorrijden. Wil jij toch liever iets anders geven? De andere cadeau suggesties hebben we een andere blog samengevat en een top 5 cadeaus voor motorrijders samengesteld.

Geef een dag rijden op een bijzondere of andere motor

Heel anders dan bij auto's, biedt ieder type motor een compleet andere rijervaring. Een andere motor, een ander avontuur zeg maar. Zo rijdt een chopper weer heel anders als een cafe racer. Daarom vinden veel motorrijders het zo leuk om een dag iets anders te rijden.

MotoShare is bij uitstek de plek waar dat kan. Het is namelijk een deelplatform voor motoren. Binnen een hechte community in Nederland, bieden motoreigenaren en dealers meer dan 1500+ motoren te huur aan. Van oldtimers, custom motoren tot de nieuwste Ducati, BMW, Yamaha of Harley-Davidson motoren.

Dit biedt de mogelijkheid, om iemand te verrassen met een dag rijden op de motor van zijn of haar dromen. Met letterlijk keuze uit honderden unieke motoren door heel Nederland. Vind al onze huurmotoren hier. Dat kun je doen door onze cadeaubon te geven. Hiermee kan de Jarige Job een motor en dag kiezen naar keuze om heerlijk te toeren. Gegarandeerd een avontuurlijk cadeau.

Hoe werkt de cadeaubon?

Met onze cadeaubon geef je huurtegoed. Die huurtegoed kan je vervolgens inwisselen om een motor te huren via MotoShare. Je kunt € 10 huurtegoed geven, € 30, € 60 of € 90.

Nadat je hebt betaald krijg je van ons een unieke code toegestuurd en binnen 24 uur een digitale kaart. Je kunt dus de code zelf op een verjaardagskaart schrijven of je kan onze digitale kaart uitprinten en dit geven.

Gemiddeld kost een motor huren via MotoShare per dag €65. Met €90 tegoed geef je dus een hele bijzondere of nieuwe motor. Met €60 een dag rijden op een gemiddelde motor en met €30 of €10 geef je in feite korting.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.