Tip voor verjaardag man met een motor

Jamie Roumans|19 March 2018


Man op motor: Verjaardag man motor

Verjaardag man motor

Het vinden van een geschikt cadeau voor de verjaardag van een man met motor kan moeilijk zijn. De meeste motorliefhebbers zijn erg gesteld op hun motor en hebben een kritische blik als het gaat om accessoires en andere zaken die met hun motor te maken hebben. Je wil natuurlijk zeker weten dat je iets geeft dat origineel is en waarbij de ontvanger eens even goed aan 't werk wordt gezet. Daar hebben wij iets op bedacht.

De rit van z'n leven

Een cadeaubon die recht geeft op de motorrit van z'n leven. Hij bepaalt op Motoshare.nl helemaal zelf op welke motor hij een dagje wil rijden (of langer). Met een keuze uit honderden unieke motoren door heel Nederland, zit de stoutste droom van iedere man er geheid tussen. Jij bepaalt het kortingsbedrag en geeft daarmee een uniek dagje motorrijden weg op zijn droommotor. Als dat geen perfect cadeau is voor de verjaardag van een man met een motor, weten wij het ook niet meer!

Hoe werkt 't?

Je kiest een kortingsbon uit voor een bedrag van € 10,-, € 30,-, € 60,- of € 90,-. Nadat je hebt betaald krijg je van ons een unieke kortingscode toegestuurd. Deze code kan door de gelukkige ontvanger worden ingezet bij de huur van een motor naar zijn keuze op MotoShare. Een top cadeau voor een man met motor die origineel is, avontuurlijk en eentje die hij zeker niet snel zal vergeten. Wil je alle informatie en actievoorwaarden nog even rustig doornemen, klik dan hier.

verjaardag-motor-man

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.