Top 4 motorzaken in Amsterdam

Peter Nederstigt|22 February 2017


Motorzaken in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, kent uiteraard vele bijzondere motorzaken. Vooral wanneer je opzoek bent naar motorkleding die je niet vind in de standaard motorzaken of dealers.

Hierbij onze top 4!

1. Biker outfit

Biker Outfit ligt in Amsterdam Noord, nabij de NDSM werf. Dit is het meest 'upcoming' deel van Amsterdam met hippe bedrijven en prima restaurants zoals Pllek, IJ-kantine en Loetje. De winkel ligt vlak bij de NDSM pont vanaf Centraal Station. Bij Biker Outfit hebben ze een grote collectie motorkleding voor mannen en vrouwen. Ook op zondag open.

2. Rusty Gold Motorshop

'Rusty Gold' onder intimi, is te vinden aan de Overtoom in Amsterdam West. Het is een hippe / vintage / custom motorwinkel met bijzondere helmen, jassen en handschoenen. Absoluut een aanrader als je er maar niet slaagt om een coole outfit te scoren bij de vele standaard motorzaken.

3. Motormarkt De Jordaan

Ben jij een echte BMW fan? Dan moet je zeker even kijken bij deze gespecialiseerde motorfietsenhandel in het hart van de Jordaan. Je kunt er terecht voor reparatie en onderhoud van je BMW, maar er worden ook tweede hands BMW’ s verkocht, waaronder altijd een aantal hele bijzondere.

4. De Motorzaak

Je bent er helemaal klaar voor, je gaat je eigen Caferacer bouwen. Het ombouwen van een standaardmotor tot het klassieke sportmodel kan een heerlijk project zijn. Maar nog leuker wordt het met tips en onderdelen van De Motorzaak in Amsterdam. Hier weten ze alles van het bouwen en ombouwen van motorfietsen.

Motor huren Amsterdam

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Amsterdam

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.