Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Top 3 motorzaken in Nijmegen

3 maart 2017

In en rond Nijmegen zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken.

1 Jensen Motorrijwielen

Niet ver van de Waal, in het noordelijk deel van Nijmegen vind je deze motorzaak met een grote passie voor motors en motorrijden. Maar let op: Jensen Motorrijwielen is gespecialiseerd in gebruikte BMW's. Ze hebben altijd 30 tot 40 occasions in de winkel, van de K-, de F- en de R- serie uit de jaren ‘90 tot bijna nieuwe modellen. Je kunt er ook terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Als je motor maar een BMW is …

2 Termaat Motoren

Ben je op zoek naar een jas, broek, helm, laarzen, handschoenen of… Bij Termaat Motoren in het centrum van Nijmegen hebben ze de grootste collectie motorkleding van oost-Nederland. Je vindt hier kleding van onder andere Spidi, Alpinestars, IXS, Revit, Rukka, Spyke, Daytona Sidi, Macna, Held, Uvex, Bering, Segura, Dainese, Arlen Ness, Berik, Draggin jeans, Eska, Esquad, Evoltion, Gebing's, Puma, Stadler, TCX, XPD en Tryonic. Of had je een ander merk op het oog…? Termaat Motoren is trouwens ook nog Yamaha dealer, verkoopt occasions en heeft een eigen werkplaats.

3 Brabantmotors in Grave

Liefhebbers van Triumph motoren rijden vanuit Nijmegen zo’n 15 kilometer naar het zuiden richting De Maas. Hier, in het plaatsje Grave worden sinds 1974 Triumph motoren verkocht. Ben je op zoek naar een Sprint, Speed Triple of Sppedmaster? Of zoek je een mooie klassieke Bonneville? Hier zul je niet teleurgesteld zijn. Ook voor onderhoud, kleding en accessoires of een gezellige bak koffie ben je in Grave aan het juiste adres.

Nijmegen verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Nijmegen

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.