Top 3 motorwinkels in Rotterdam

Peter Nederstigt|24 February 2017


Rotterdam Rick van der Kroon motorwinkel Rotterdam

Ben jij opzoek naar een goede motorwinkel / motorzaak in Rotterdam? Hierbij onze top 3!

1. Republic Moto Rotterdam

New kid on the block! Dit is ongetwijfeld de stoerste motortent van Rotterdam. Je kunt er niet alleen terecht voor onderdelen en accessoires, Republic Moto heeft ook een Grand Café en organiseert regelmatig evenementen voor motorrijders. Denk aan een lezing over een bijzondere motorreis, een ride-out of een moto GP race volgen op een groot scherm.

2. American Bike Shop

Of het nu gaat om onderdelen voor een Panhead, Shovelhead, Evolution of Twin-Cam; bij American Bike Shop ben je voor onderdelen en accessoires voor je Harley aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring en kennis van alle technische aspecten van de Harley-Davidson motoren staat de American Bike Shop in Rotterdam borg voor een goede service en kwaliteit.

3. Martijns Motorkleding

Op de motor rijden doe je natuurlijk het liefst in een coole, veilige outfit. Bij Martijns Motorkledingshop Rotterdam kan je langskomen voor kleding, helmen, laarzen en accessoires! Martijn is 18 jaar geleden begonnen als een van de eerste echte motorkleding speciaalzaken.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Rotterdam

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.