Top 3 motor terrassen in Rotterdam

Peter Nederstigt|28 February 2017


Top 3 motor terrassen in Rotterdam

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Rotterdam wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen in Rotterdam zetten wij op een rijtje

1. Nhow Hotel

Geniet van de laatste zonnestralen op het mooiste terras van Rotterdam! Het Nhow Hotell ligt aan de Maas, omringd door de mooiste architectuur van de havenstad. Op de zevende verdieping, op 30 meter hoogte, heb je een schitterend uitzicht over de skyline van de Rotterdam.

2. Hotel New York

Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Hier vertrokken Nederlanders, op zoek naar een beter leven, naar Noord Amerika. Tegenwoordig is het een plek om te eten, te drinken en te overnachten in een unieke sfeer. Op het grote terras aan het water, met uitzicht op je blinkende motor, wil je nooit meer weg!

3. Café Thoms

Aan de bruisende Meent zit Thoms, een restaurant en bar in het Timmerhuis. Dit is het laatste pronkstuk van architect Rem Koolhaas. Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Café Thoms is de winnaar van de AD Terrassentrofee 2016.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Rotterdam

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.