Top 3 motor terrassen in Amsterdam

Peter Nederstigt|22 February 2017


Motor terrassen in Amsterdam

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Amsterdam wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Amsterdam zetten wij op een rijtje.

1. Klein Kalfje

Wil je in de buurt van Amsterdam een keer de route "Ronde Hoep" rijden op een motor, dan kun je mooi eindigen op het terras van Klein Kalfje. Klein Kalfje was in de 19e eeuw een tolhuis voor schippers die via de Amstel Amsterdam binnen wilden varen. In 1910 werd het een herberg. Tegenwoordig is een een prima restaurant en een begrip bij veel Amsterdammers. Als het mooi weer is zit je als een vorst op het zonovergoten terras aan het water.

2. Pllek

Het noorden van Amsterdam heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een bijzonder hip deel van de stad. Je vindt er bijzondere winkels, bedrijven en horeca. Pllek is er een mooi voorbeeld van. Pllek heeft een stoer interieur met grote ramen en een open haard. Voor de deur ligt een heus zandstrand met meubels van pallets, zitzakken en relaxte muziek. Dit is een prima plek om van hieruit het gebied ten noorden van Amsterdam te ontdekken op de motor. Zo kun je makkelijk door de polders naar Uitdam en Monnickendam rijden. Pllek is ook al een aantal jaar het eind punt van de Amsterdam Gentlemens Ride.

3. Paviljoen Twiske

Dit paviljoen ligt op een unieke plek, midden inde natuur van recreatieschap het Twiske in Oostzaan boven Amsterdam. Je kunt er terecht voor heerlijke broodjes of een prima diner. Het terras aan het water is heerlijk.

Motor huren Amsterdam

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Amsterdam

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.