Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Motorroutes rond Tilburg

8 april 2017

Heb je een motor gehuurd in Tilburg via Motoshare? De omgeving van Tilburg leent zich bij uitstek voor een mooie rit op de motor. Zodra je de stad verlaat zit je voor je het weet in unieke natuurgebieden en gezellige Brabantse dorpjes.

Brabant en Gelderland

Deze afwisselende route van ruim 150 kilometer start en Tilburg en brengt je via kleine wegen en via dijken langs de oevers van de Maas door de provincies Brabant en Gelderland. Downloaden kan hier.

Het oosten van Tilburg

Het oosten van Tilburg is een rustig en groen gebied. Het gaat om rondje van bijna 100 km waarbij je op de motor via Oirschot, Best, Boxtel en Loon op Zand het oosten van de stad Tilburg ontdekt. Downloaden kan hier.

Het westen van Tilburg

Deze route van bijna 200 kilometer brengt je op de motor vanuit Tilburg tot aan de grens met de provincie Zeeland. Je rijdt – langs de Belgische grens - via Zundert en Hoogerheide naar Bergen op Zoom en terug via Oudenbosch en Oosterhout naar Tilburg. Een mooie afwisselende route. Downloaden kan hier.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Tilburg

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.