Nelson gunt anderen een rit op zijn Suzuki GSX als hij er zelf niet op rijdt

Nelson Perestrelo|07 March 2017


Man met Suzuki GSX-R

In 2016 was ik een van de eerste motoreigenaren die zijn motor verhuurde via MotoShare. Mijn Suzuki GSX 650F heb ik inmiddels al meerdere keren zonder problemen gedeeld met buurtgenoten.

Eerst motoren proberen voordat je koopt

Nadat ik mijn motorrijbewijs had gehaald, wilde ik eerst een tijd motoren huren om verschillende types te ervaren. Bij reguliere motorverhuurbedrijven is dit echter vaak erg duur. Daarom heb ik dit niet gedaan en meteen een Suzuki GSX 650F gekocht. Nu ik mijn motor inmiddels een aantal jaar heb, gun ik het andere motorliefhebbers om makkelijk diverse motoren te kunnen proberen via MotoShare zonder direct zelf een motor te hoeven kopen.

De jaarlijkse kosten zijn snel terugverdiend

Nu vind ik het zonde wanneer mijn motor stil staat. Als ik bijvoorbeeld mijn motor 2x verhuur, dan heb ik mijn jaarlijkse motorverzekering al terugverdiend!

Eerste keer verhuren was wel spannend

Ondanks dat ik weet dat mijn motor goed verzekerd is via MasterPolis MotoShare, bleef het spannend om 'm te verhuren. Maar tot nu toe is altijd alles goed gegaan.

Voordat ik een huurverzoek accepteer, kijk ik in het profiel van de huurder naar eerdere beoordelingen en zijn of haar persoonlijke gegevens. Als ik dan nog vragen heb, stuur ik de huurder een bericht via de website. Pas daarna beslis ik of ik mijn motor wil verhuren aan die persoon.

Fijne communicatie met MotoShare

Ook met MotoShare verloopt de communicatie goed. Als je iets vraagt, krijg je van Daan snel antwoord. Je hebt het gevoel dat je serieus wordt genomen.

Meer informatie over verhuren via MotoShare

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.