Nelson  Perestrelo
Nelson Perestrelo

Als ik zelf een weekend niet rijd, mogen anderen mijn GSX huren

7 maart 2017

In 2016 was Nelson een van de eerste motoreigenaren op MotoShare die een motor verhuurde. Zijn Suzuki GSX 650F is ruim 20 keer verhuurd voor (in het totaal) ± €3500. Mede daarom heeft hij inmiddels zelfs een tweede GSX 650F aangeschaft voor de verhuur. Nelson schreef deze korte blog over het verhuren via MotoShare.

Eerst motoren proberen voordat je koopt

Nadat ik mijn motorrijbewijs had gehaald, wilde ik eerst motoren huren om verschillende types te ervaren. Bij reguliere verhuurbedrijven was dit destijds echter erg duur en vaak maar beperkt keuze. Daarom heb ik direct een Suzuki GSX 650F gekocht. Nu ik mijn motor inmiddels een aantal jaar heb, gun ik het andere motorliefhebbers om motoren uit te proberen via MotoShare, zonder direct zelf een motor te hoeven kopen.

De jaarlijkse kosten zijn snel terugverdiend

Nu vind ik het zonde wanneer mijn motor stil staat. Als ik bijvoorbeeld mijn motor 2x verhuur, dan heb ik mijn jaarlijkse motorverzekering al terugverdiend!

Eerste keer verhuren was wel spannend

Ondanks dat ik weet dat mijn motor goed verzekerd is via Combi Motors Verzekeringen, bleef het spannend om 'm te verhuren. Maar tot nu toe is altijd alles goed gegaan.

Voordat ik een huurverzoek accepteer, kijk ik in het profiel van de huurder naar eerdere beoordelingen en zijn of haar persoonlijke gegevens. Als ik dan nog vragen heb, stuur ik de huurder een bericht. Pas daarna beslis ik of ik mijn motor wil verhuren aan die persoon.

Fijne communicatie met MotoShare

Ook met MotoShare verloopt de communicatie goed. Als je iets vraagt, krijg je van Daan snel antwoord. Je hebt het gevoel dat je serieus wordt genomen.

Bereken hier de huurprijs van jouw motor

Benieuwd wat jij kan verdienen met jouw motor als deze stilstaat? Bereken de huurprijs van jouw motor en lees hier meer informatie hoe het verhuren van een motor werkt.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.