Lynda  Provoost
Lynda Provoost

Top 3 motorzaken in Utrecht

28 maart 2017

In en rond Utrecht zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken.Top 3 motorzaken in Utrecht:

1. Joost motoren

BMW is een populair motormerk in ons land. Er zijn dan ook veel motorzaken die zich hebben gespecialiseerd in dit Duitse motormerk. Joost Motoren is er een van. Joost is specialist in onderhoud en reparatie van alle BMW motoren van 1970 tot heden. Je kunt er ook terecht voor nieuwe en tweedehands motoren.

2. RB motoren

Bij RB motoren in Utrecht weten ze alles van Yamaha en KTM. Ze verkopen nieuwe motoren en occasions. De werkplaats is voorzien van een zeer deskundig team voor controles, onderhoud en reparaties aan je motor. Maar neem ook een kijkje in de winkel voor de mooiste kleding en helmen.

3. Powermotors

Powermotors vind je in Maarssen, zo’n 15 km ten noordwesten van Utrecht. Deze motorzaak is helemaal gespecialiseerd in crossmotors. Ze zorgen er graag voor dat je met je crossmotor geen wedstrijd hoeft te missen. Maar ook kleding, olie, helmen en accessoires vind je bij deze bijzondere motorzaak. Bij Powermotors staan ze door de week ook ’s avonds voor je klaar, want de zaak is van dinsdag tot en met vrijdag iedere avond tot 20.30 uur geopend.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Utrecht

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.