Top 3 motorzaken in Tilburg

Lynda Provoost|08 April 2017


Torens in stad. Top 3 motorzaken Tilburg

In en rond Tilburg zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken. Top 3 motorzaken in Tilburg:

1. Swinkels motoren

Swinkels is dé motor occasion specialist van Brabant. Als sinds 1993 worden hier alle Europese en Japanse motormerken verkocht. In de winkels is ook een groot assortiment aan kleding en accessoires.

2. Motorkledingcenter

Het motorkledingcenter in Tilburg is zeven dagen per week geopend. Hier kun je naast een enorme collectie kleding ook terecht voor helmen, handschoenen, laarzen, tassen en koffers, sloten en onderhoudsmiddelen. Heerlijk om hier als motorliefhebber even rond te struinen.

3. Nippon Bikes

‘In Japanese we trust’, is het motto van deze Tilburgse motorzaak. Ben jij op zoek naar een mooie tweedehands Honda Fireblade, een Yamaha VMax of gewoon een nette Suzuki Bandit? Grote kans dat je die hier in Brabant vindt.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Tilburg

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.