Top 3 motorzaken in Groningen

Lynda Provoost|28 March 2017


Top 3 motorzaken in Groningen

In en rond Groningen zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken.

1. Brons motoren

Zo stoer als de stad zelf, dat is de motorzaak van Frits en Rita Brons en hun technische man Gerwin. Onderhoud, aanschaf van een tweedehands motorfiets of gewoon een praatje met een goede bak koffie…? Bij Brons motoren ben je welkom!

2. Triumph Groningen

Triumph Motorcycles Groningen is exclusief dealer voor Triumph in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Ze zijn hier trots op het eigenzinnige Engelse merk dat de laatste jaren zoveel prachtige motoren op de markt brengt. Naast nieuwe en gebruikte motoren wordt er hier ook kleding verkocht.

3. Motorplaza Groningen

Ook in de stad Groningen kunnen BMW liefhebbers terecht voor nieuwe en gebruikte motoren, onderhoud en accessoires. Motorplaza Groningen is een officiële BMW dealer, maar verkoopt ook vrijwel alle andere merken. Gewoon een goede en complete motorzaak.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Groningen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.