Top 3 motorzaken in Breda

Peter Nederstigt|13 March 2017


Top 3 motorzaken in Breda

In en rond Breda zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken.

1. Ad van Gils Motors Breda

Kom in het seizoen wekelijks gratis je bandenspanning bij ons controleren. Deze uitnodiging staat op de website van deze bijzondere motorzaak. Je kunt hier niet alleen terecht voor onderdelen, kleding en occasions. Ad van Gils heeft zich gespecialiseerd in bijzondere klussen zoals het repareren van je zadel, het ombouwen van een solo motor naar een zijspan en het reinigen van carburateurs of injectors.

2. Reco Motorservice

Heb je een BMW of wil je een BMW? Dan ben je blij als je in Breda woont. Deze jongens hebben passie voor het merk uit Beieren en hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van BMW motoren.

3. Damen Leathers

Voor sommige motorrijders gaat er niets boven leren kleding. De sportieve uitstraling, de pasvorm, de goede bescherming en de slijtvastheid van het materiaal zijn goede redenen om te kiezen voor leer. Damen is al meer dan 50 jaar de maker van leren motorkleding. In de categorie├źn tour, race, pro en tailor made kun je bij Damen terecht voor jouw ideale leren motorkleding. Hoewel de kleding in veel motorzaken wordt verkocht zit hun eigen winkel en showroom alleen in Breda.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Breda

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.