Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Top 3 motorzaken in Almere

13 maart 2017

In en rond Almere zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken

1. Motorcentrum Almere

Deze winkel in Almere stad begon meer dan 25 jaar geleden. Het is een zaak waar ze graag persoonlijk contact met motorrijders hebben. Motorrijders uit alle disciplines zijn welkom in Almere: wegrace, enduro, off-road, cross en zelfs trial!

2. Motorplanet

Deze motorzaak biedt, op 700 m2, een uitgebreid aanbod van motoren, onderdelen, kleding en accessoires. Motorplanet is officieel Kawasaki dealer en heeft een team van zeer ervaren monteurs. Je bent ook welkom voor een praatje en een lekkere bak koffie!

3. RGtuning

RG staat voor Ruud Groeneveld. Als je het beste uit je motor wilt halen is dit adres in Almere ‘’the place to be’’. Ruud heeft zijn technische vakkennis mede opgedaan door jarenlang actief te zijn geweest als wegracer. Hij zorgt er graag voor dat jouw motor zowel qua veiligheid als qua prestaties in perfecte staat is.

Enschede verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Almere

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.