Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Winkels voor motorrijders in Haarlem

8 april 2017

In en rond Haarlem zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken

Top 3 motorzaken in Haarlem

1 Jos Smit motoren

Aan de Rijksstraatweg in Haarlem Noord vind je Jos Smit motoren al sinds 1971. De tijd dat Jos Smit en zijn zoon nog meededen aan dragraces op het circuit van Zandvoort is voorbij, maar nog steeds verkopen ze werkelijk alles op het gebied van motoren en motor accessoires. Helmen (meer dan 1000 uit voorraad), banden (meer dan 1500 uit voorraad), uitlaatsystemen, kleding, olie, remblokken, lampen, poetsmiddelen, bougies …

2 Bikes en solutions

Heb jij een technische uitdaging met je motor? Moet hij worden gerepareerd, afgesteld, gereviseerd of onderhouden worden? Heb je een ingewikkelde las-klus of moet er gefreesd worden? Dan ben je bij deze techneuten aan het goede adres.

3 Horeon Motoren

Liefhebbers van Kawasaki motoren rijden vanuit Haarlem zo’n 10 kilometer naar het oosten richting Amsterdam. Hier, in het plaatsje Zwanenburg, worden sinds 1978 Kawasaki motoren verkocht. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte Kawasaki? Dan ben je in Zwanenburg aan het juiste adres.

Haarlem verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Haarlem.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.