Motorterrassen in Utrecht

Lynda Provoost|28 March 2017


Motorterrassen in Utrecht

Als je een dagje motor rijdt in Utrecht wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Utrecht zetten wij op een rijtje. Top 3 motor terrassen in Utrecht:

1. Toque Toque

Als je met de motor in Utrecht onderweg bent, moet je zeker een drankje aan de Oude Gracht drinken. Deze Brasserie op nummer 138 heeft een heerlijk terras aan het water en, niet onbelangrijk, heerlijke broodjes.

2. Buitenplaats Slangevegt

Op een unieke locatie aan de Vecht vind je Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt. Het terras met houten steigers aan het water is een plek waar je niet meer weg wilt.

3. De Pronckheer

Dit restaurant is op zondag overdag open, de rest van de week kun je er op de motor alleen ’s avonds terecht. Het terras ligt aan de Kromme Rijn en heeft een vrij uitzicht naar de Utrechtse Heuvelrug. Op het boven terras zit je overdekt en op het beneden terras aan het water.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Utrecht

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.