Lynda  Provoost
Lynda Provoost

Motorterrassen in Tilburg? Onze top 3

28 maart 2017

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Tilburg wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Tilburg zetten wij op een rijtje. Top 3 motor terrassen in Tilburg:

1. Brasserie Anvers

Deze brasserie/biercafé is gevestigd aan de historische Oude Markt in het centrum van Tilburg. Het verwarmde terras biedt plaats aan 140 gasten. Hier geniet je van een uitstekende kop koffie, maar kun je ook heerlijk lunchen.

2. De Burgerij

Hou je van lekkere drankjes en mooie streekproducten? Dan moet je bij mooi weer een neerploffen op het terras van De Burgerij in het Tilburgse Dwaalgebied. Je hebt het gevoel alsof je in Frankrijk op vakantie bent!

3. Abdij Koningshoeven

Op Abdij Koningshoeven in het mooie Berkel Enschot aan de rand van Tilburg wordt niet alleen het trappistenbier ‘La Trappe’ gebrouwen, er is bij de prachtige Abdij ook een prachtig terras waar je van allerlei huisgemaakte producten zoals kaas en honing kunt genieten. Alleen al voor de bijzondere sfeer een bezoek waard!

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Tilburg

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.