Motorterrassen in Groningen

Lynda Provoost|28 March 2017


Motorterrassen in Groningen

Als je een dagje motor rijdt wil je onderweg natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Groningen zetten wij op een rijtje. Top 3 motor terrassen in Groningen:

1. Harbour café

Het Harbour café is te vinden Voor ’t Voormalig Klein Poortje, op de hoek van de Oosterkade. Het terras ligt aan het water, is niet groot en erg populair, dus als de zon schijnt en je spot een leeg tafeltje: vol gas erop af!

2. Flinders Noorderplantsoen

Dit grote en bruisende café-restaurant bevindt zich op een paar minuten lopen van de Groningse Grote Mark. Je vindt er het beste van twee werelden: middenin het knalgroene gebladerte van het Noorderplantsoen met uitzicht op de vijver. En dan kun je bij Flinders ook nog eens heerlijk eten.

3. De Sigaar

Misschien wel het mooiste stukje Groningen. Alleen het interieur is een bezoekje waard en het terras ligt aan het water van de Hoge der A. Uitzicht op de oude panden, bootjes die langskomen, een goede drank- en spijskaart en een gezellig gemêleerd publiek.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Groningen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.