Top 3 motorterrassen in Breda

Peter Nederstigt|13 March 2017


Top 3 motorterrassen in Breda

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Breda wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Breda zetten wij op een rijtje.

1. De Kogelvanger

Grand Café De Kogelvanger ligt in het Mastbos, aan de zuidelijke rand van Breda. Tegenover het café ligt een natuurgebied waar zelfs schildpadden in het wild leven. Geniet van een drankje of een lekkere lunch op het ruimte terras in het groen.

2. ‘t Engeltje

In Molenschot, zo’n 20 kilometer ten oosten van Breda ligt café ’t Engeltje. Op een mooie plek kun je hier op het terras genieten van een drankje en een hapje. En mocht je op zoek zijn naar een partner (m/v), zeg dan even een gebedje bij het beeld van de Heilige Anna in het centrum van Molenschot. Je vindt haar bij de kapel. Volgens de Broederschap van de Heilige Anna helpt dit gegarandeerd!

3. De Kleine wereld

Het beste terras van Breda ligt in het hart van het centrum. In een monumentaal pand uit 1585, pal naar Onze Lieve Vrouwe Kerk op de Grote markt vind je het kleinste en gezelligste café van de stad met een prachtig terras. Het concept is volgens de eigenaar eenvoudig: lekkere hapjes en drankjes, goede muziek en een sfeervol terras!

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Breda

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.