Motorterrassen in Almere

Peter Nederstigt|13 March 2017


Motorterrassen in Almere

Als je een dagje motor rijdt wil je onderweg natuurlijk even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Almere zetten wij op een rijtje.

1. View

Restaurant View ligt aan het Weerwater en vanaf het terras heb je een uniek zicht op de skyline van Almere. Het terras is voorzien van windschermen en biedt plaats aan 120 gasten. Er is een apart gedeelte met steigerhouten terrasmeubels waar je lekker kunt loungen. Je kunt ook naast het restaurant op het gras aan het water liggen of een rondje maken op de kabel waterskibaan.

2. Poortdok

Heb jij een motor gehuurd in Almere en wil je de dag afsluiten aan het strand? Dan hoef je niet naar Zandvoort te rijden. Poortdok is hét strandrestaurant van Almere. Zandstrand voor de deur, heerlijke friet en luie loungebanken.

3. De Jutter

Almere Haven is het oudste gedeelte van Almere. Hier vind je een gezellige haven met volop horeca en gezellige terrasjes. Wij kiezen voor Strand Brasserie de Jutter. Je krijgt hier echt het vakantiegevoel. Dat komt ongetwijfeld door de ligging aan het water of omdat de eigenaar is geboren en getogen op vakantie eiland Texel.

Enschede verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Almere

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.