Motor terrassen in Haarlem

Peter Nederstigt|08 April 2017


Stoelen met tafel terras: Terrassen Haarlem

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Haarlem wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Haarlem zetten wij op een rijtje.

Top 3 motor terrassen in Haarlem:

Restaurant Zuidam

Direct naast molen De Adriaan en met een terras aan het Spaarne vind je, in een voormalige scheepswerf, het restaurant Zuidam. Voor veel Haarlemmers het beste terras aan hun rivier. Ze hebben hier heerlijke broodjes, soep en heerlijke warme appeltaart.
Meer info: Restaurantzuidam.nl.

De Uitkijk

Net buiten Haarlem ligt de hoogste berg van Noord Holland; het Kopje van Bloemendaal. Rijd met je motor naar boven. Op de top van het Kopje ligt dit restaurant met fantastische terrassen. Je kijkt rondom in het prachtige duinlandschap.
Meer info: Uitkijk-kopjebloemendaal.nl

Stadsstrand de Oerkap

Haarlem heeft, net als veel steden in ons land, een eigen stadsstrand waar je met je voeten in het zand kunt genieten. De oerkap is een hippe tent met vrolijk personeel, lekkere broodjes en vanaf 17 uur home-made pizza’s en steak uit de braai.
Meer info: Oerkap.nl

Haarlem verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Haarlem

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.