Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Motorroutes rond Nijmegen

8 april 2017

Heb je een motor gehuurd in Nijmegen via Motoshare? De omgeving van Nijmegen leent zich bij uitstek voor een mooie rit op de motor. Zodra je de drukke stad verlaat zit je voor je het weet in een prachtig landschap met rivieroevers, heuvels en mooie dorpjes. En als je ervan droomt om het gas van je motor een keer echt open te draaien, maak dan een tochtje door Duitsland vanuit Nijmegen.

Nijmegen-Duitsland

Deze route van 188 kilometer brengt je bij onze oosterburen. Veel lekkere bochten, mooie uitzichten en weinig 60 km zones. Halverwege de route kun je lunchen bij een bierbrouwerij in het dorpje Issum.

Downloaden kan hier

Rondom Nijmegen

Een heerlijke route van zo’n 150 km waarmee je de omgeving van Nijmegen goed leert kennen. Veel bochten, natuurschoon en mooie plaatsen als Groesbeek en Gennep kom je onderweg tegen. Neem ook je paspoort mee, want je gaat een klein stukje door Duitsland.

Downloaden kan hier

Abdijtour Nijmengen

Deze route van ruim 130 km brengt je het gebied ten zuiden van Nijmegen. Het is de combinatie van heuvels en polders die dit stuk van Nederland zo bijzonder maakt. Je komt langs Berg en Dal, De Overbetuwe, het bosrijke gebied rond Sint Anthonis, Mook en Middelaar en verschillende oude abdijen.


Nijmegen verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Nijmegen.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.