Motorroutes Limburg: Deze routes wil je hierna nog veel vaker rijden!

Jamie Roumans|19 April 2018


Mannen op motoren: Motorroutes Limburg rijden

Voor de mooiste motorroutes hoef je niet altijd naar het buitenland, ook in Nederland zijn er hele mooie motorroutes te vinden. Daarom heeft MotoShare in samenwerking met Myrouteapp een aantal mooie motorroutes in Limburg uitgekozen die je móet rijden. Print de motorroutes uit, of download ze meteen voor je gps en ga lekker toeren!

Deurne-Weert-Maastricht-Deurne (175 km)

motorroute-limburg-deurne

Deze 175 km lange motorroute brengt je door een groot gedeelte van Noord-Limburg en pakt via Stramproy en Bocholt ook nog een stukje België mee. De route kent genoeg bochten om de motorfiets weer even uit te dagen en fijne stukken om de gashendel eens goed open te trekken. Op deze motorroute door Limburg zijn genoeg gelegenheden om te stoppen voor een hapje eten en een drankje.

Bekijk de motorroute hier en print ‘m uit, of download de route in gpx formaat direct in je gps.

Margraten-Elsloo (70 km)

motorroute-limburg-bochten

Met 70 km een relatief korte, maar uitdagende motorroute door het Limburgse landschap. De motorroute voert je via Slenaken nog een stukje door Vlaanderen om vervolgens weer koers te zetten richting het noorden. Genoeg mogelijkheden om tussendoor te pauzeren en in een van de steden en dorpen op de route neer te strijken om te genieten van de bourgondische Limburgse cuisine of een lekker drankje.

Bekijk de motorroute hier op de ouderwetse manier en print ‘m uit, of bekijk de pagina hier om de route te downloaden in het juiste formaat voor je gps.

Maak je motorrit door Limburg extra bijzonder

Heb je geen eigen motor, of wil je een van deze motorroutes in Limburg een keer op een andere bike proberen? Bekijk ons grote aanbod motoren in Limburg en omgeving en boek een toffe motor om een dagje, weekendje of zelfs een gehele vakantie op te rijden!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.