Jos Huisman
Jos Huisman

De mooiste motorroutes rond IJsselstein

14 juli 2017

Heb je een motor gehuurd in IJsselstein via MotoShare? De omgeving van IJsselstein leent zich bij uitstek om een mooie rit op de motor te maken. Zodra je de drukke stad verlaat zit je voor je het weet in een prachtig landschap met polders, rivieren en de stad Utrecht.

Rondje langs de Waal

Je begint en eindigt in Tiel. De route zal leiden over de dijk langs de Waal richting Waardenburg. Hier wordt en klein stukje snelweg A2 genomen om over de brug bij Zaltbommel te komen. Vervolgens zal de route weer over diverse dijken langs de Waal en de Maas leiden. In sommige bochten op de dijk kan wat grind liggen. Pas op!
Downloaden kan hier.

Langs de Lek

Deze route van ruim 123 kilometer begint in Vianen net ten zuiden van IJsselstein. Van hier uit maak je een prachtige toer langs rivier de Lek tot aan Rotterdam en weer terug naar Vianen. Je zult verrast zijn hoe mooi en rustgevend het is om langs river de Lek te rijden. Prachtige weidegebieden, oude dorpjes en vooral heerlijk slingerende wegen. Neem de tijd en geniet een dag lang op de motor van deze route. Downloaden kan hier.

Een pitstop in de stad Utrecht

IJsselstein ligt natuurlijk om de hoek bij de stad Utrecht. Qua inwonertal is Utrecht de vierde grootste stad van Nederland en het historische centrum met terrasjes aan het water doet natuurlijk erg gezellig aan. Een aantal leuke locaties om in Utrecht te bezoeken zijn de Forten, spoorwegmuseum, de Domtoren en de Oude gracht. Als je naar een leuke motorroute zoekt in en om Utrecht raden we de volgende route aan.

Omgeving IJsselstein verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in omgeving IJsselstein

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.