Jos Huisman
Jos Huisman

Motorroutes omgeving Enschede

28 maart 2017

De omgeving van Enschede leent zich bij uitstek om een mooie rit op de motor te maken. Zodra je de stad verlaat zit je voor je het weet in een uniek landschap met bossen, mooie dorpjes en bijzondere natuurgebieden. Ook een tochtje door Duitsland ligt voor de hand!

Mooiste van de Achterhoek

De Achterhoek is één van de mooiste regio’s van ons land. Ontdek deze groene en rustige streek vanuit Enschede op de motor. De route binnendoor, over een afstand van ruim 160 kilometer, laat je kennismaken met dit mooie stukje Nederland.

Rondje Baumberge

Vanuit Enschede rijdt u met deze route over een afstand van zo’n 140 km door Duitsland richting Baumberge. Dit laaggebergte ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, tussen Coesfeld en Münster.

Smokkeltocht vanuit Overdinkel

Overdinkel ligt aan de Duitse grens, zo’n 20 km ten noordoosten van Enschede. In deze streek werd in de afgelopen eeuwen heel wat gesmokkeld! Deze motorroute start bij het Smokkelmuseum in Overdinkel. Het is een route door het prachtige Twentse grensgebied.

Enschede verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Enschede

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.