Motorroutes Brabant: Hier geniet je volop van de Brabantse gezelligheid!

Jamie Roumans|19 April 2018


Motor zonsondergang: Motorroutes Brabant rijden

Genieten van de Brabantse gezelligheid en heerlijk toeren over de Brabantse wegen? Dat kan! MotoShare en Myrouteapp hebben de leukste motorroutes in Brabant voor je uitgezocht. Op deze motorroutes kom je leuke Brabantse kroegjes tegen en zijn er langs de route diverse mogelijkheden om heerlijk te dineren. Maak er een gezellig dagje uit van. Bekijk de motorroutes hieronder en print ze uit of zet ze in je gps.

Breda – Oude-Tonge - Breda (159 km)

motorroutes-brabant-breda

Deze motorroute in Brabant loopt van Breda via Oude-Tonge weer terug naar Breda. De motorroute is zo’n 159 kilometer lang en is ideaal om spontaan een stukje te gaan rijden. Op routepunt 34 vind je een fijn restaurant met een mooi uitzicht over het water, maar rondom deze motorroute in Brabant zijn nog veel meer leuke plaatsjes waar je kunt stoppen voor een hapje en een drankje.

De motorroute vind je hier als pdf om uit te printen, of download de route door Brabant als gpx-bestand.

Heerewaarden – Milsbeek – Heerewaarden (148 km)

motorroutes-brabant-heerewaarden

Deze fijne motorroute in Brabant voert je door het land van Maas en Waal en is een perfecte manier om Brabant te verkennen. Stap op de motor en rijd door plaatsjes als Maasbommel en Katwijk en de stad Nijmegen. De route is zo’n 148 kilometer lang, genoeg tijd om onderweg te stoppen voor wat eten en drinken of om het een en ander te bezichtigen. Start en finish in Heerewaarden.

Download deze motorroute door Brabant hier als pdf om eenvoudig uit te printen en hier als gpx-bestand.

Geen motor, geen probleem!

Ben je niet in het bezit van een eigen motor, of ken je iemand die graag mee zou toeren op een van deze mooie motorroutes in Brabant, maar geen motor heeft? MotoShare biedt de oplossing: huren! Met 500+ motoren in Brabant en omgeving is er altijd een geschikte motor om te huren bij jou in de buurt!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.