Jamie  Roumans
Jamie Roumans

Motorroutes Brabant: Hier geniet je volop van de Brabantse gezelligheid!

19 april 2018

Genieten van de Brabantse gezelligheid en heerlijk toeren over de Brabantse wegen? Dat kan! MotoShare en Myrouteapp hebben de leukste motorroutes in Brabant voor je uitgezocht. Op deze motorroutes kom je leuke Brabantse kroegjes tegen en zijn er langs de route diverse mogelijkheden om heerlijk te dineren. Maak er een gezellig dagje uit van. Bekijk de motorroutes hieronder en print ze uit of zet ze in je gps.

Breda – Oude-Tonge - Breda (159 km)

Deze motorroute in Brabant loopt van Breda via Oude-Tonge weer terug naar Breda. De motorroute is zo’n 159 kilometer lang en is ideaal om spontaan een stukje te gaan rijden. Op routepunt 34 vind je een fijn restaurant met een mooi uitzicht over het water, maar rondom deze motorroute in Brabant zijn nog veel meer leuke plaatsjes waar je kunt stoppen voor een hapje en een drankje.

Heerewaarden – Milsbeek – Heerewaarden (148 km)

Deze fijne motorroute in Brabant voert je door het land van Maas en Waal en is een perfecte manier om Brabant te verkennen. Stap op de motor en rijd door plaatsjes als Maasbommel en Katwijk en de stad Nijmegen. De route is zo’n 148 kilometer lang, genoeg tijd om onderweg te stoppen voor wat eten en drinken of om het een en ander te bezichtigen. Start en finish in Heerewaarden.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.