Lynda  Provoost
Lynda Provoost

Motorroutes omgeving Utrecht

28 maart 2017

De omgeving van Utrecht leent zich bij uitstek om een mooie rit op de motor te maken. Zodra je de stad verlaat zit je voor je het weet in unieke natuurgebieden en gezellige dorpjes.

Ronde van midden Nederland

Deze afwisselende route van ruim 130 kilometer start in Utrecht en brengt je via kleine wegen en via een groot deel van de Utrechtse Heuvelrug naar Nieuwegein.

Rondje Utrecht

Bij het rijden van deze motorroute van zo’n 130 km leer je de omgeving van Utrecht echt goed kennen. Je start bij AC restaurant De Meern bij Utrecht en na een rondje via o.a. Nieuwegein, Houten, Cothen, Leersum, Woudenberg, Soesterberg, Soest, Hilversum is de eindbestemming Breukelen.

Dijkenroute

Veenendaal ligt een half uurtje rijden van Utrecht. Dit is het startpunt van een korte route van iets meer dan 50 km langs de Neder-Rijn. Je maakt op de motor een rondje vanuit Veenendaal via Amerongen, Wijk bij Duurstede, Maurik en Rhenen. Lekker sturen over dijken en smalle wegen. Vaak langs het water. Een heerlijk rondje voor een zomeravond.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Utrecht

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.