Jos Huisman
Jos Huisman

Motorroutes rond Haarlem

8 april 2017

Heb je een motor gehuurd in Haarlem via Motoshare? De omgeving van Haarlem leent zich bij uitstek om een mooie rit op de motor te maken. Zodra je de drukke stad verlaat zit je voor je het weet in een prachtig landschap met duinen, bollenvelden en mooie dorpjes.

Onbekende wegen route

Deze route van bijna 200 kilometer begint net buiten Haarlem, in Velsen-Noord. De route voert je via de sluizen van IJmuiden naar de Keukenhof, de Kagerplassen en dan richting Amsterdam. Via Durgerdam rijd je over mooie binnendoor weggetjes terug naar Velsen-Noord. Een leuke route die je op plaatsen brengt waar je niet snel zelf zou komen. Downloaden kan hier.

Kort rondje Haarlem

Wil je Haarlem en omgeving goed leren kennen, maar heb je niet zoveel tijd? Dit rondje van zo’n 50 kilometer begint in Haarlem Noord en brengt je via Zwaanshoek, Vogelenzang, Spaarndam en Haarlemmerliede weer terug naar het noorden van Haarlem. Downloaden kan hier.

Kust, duin, bollenvelden en polders

Haarlem ligt op een bijzondere plek. In de omgeving zijn veel verschillende soorten landschap te vinden die je tijdens deze route allemaal ontdekt. Het startpunt is het Stoomgemaal De Cruquius bij Heemstede. Je komt langs de ruïne van Brederode, diverse forten van de stelling van Amsterdam, maar ook langs de Keukenhof. De route loopt over slingerende dijkjes en glooiende duinwegen. Downloaden kan hier.

Haarlem verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Haarlem.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.