Jos Huisman
Jos Huisman

De beste motorhotels in Nederland

9 augustus 2017

Wat is er leuker om er een paar dagen op uit te trekken met de motor? Genieten van een andere omgeving en de mooiste bochten en uitzichten ontdekken.

Kies voor een paar dagen sturen in een mooie provincie in ons eigen land. Je zult verrast zijn hoeveel prachtige kilometers je door een provincie als Limburg, Friesland of Drenthe kunt maken. Of kies voor een paar dagen toeren aan de kust van Noord Holland, Zuid Holland of Zeeland.

Overnachten voor motorrijders

Na een dagje toeren is het natuurlijk heerlijk als je kunt overnachten in een mooi gelegen hotel. Maar kies dan wel voor een echt motorhotel. Hier kun je met andere motorrijders de ervaringen van de dag delen. ’s Avonds nog een biertje in de bar of op het terras en dan heerlijk dromen in een comfortabel bed. Je motor staat natuurlijk veilig en droog in de garage van je motorhotel.

Motoshare heeft een selectie gemaakt van de drie leukste motorhotels in Nederland

Motorvriendelijke hotels Nederland

Motorhotel De Bloeiende Berg in Zuid Limburg

De Bloeiende Berg heeft een fantastische ligging in het Zuid Limburgse heuvellandschap, een restaurant met bar, prima en betaalbare kamers, appartementen, een grote garage die ’s nachts wordt afgesloten en tips voor de mooiste routes in de omgeving.

Meer informatie: www.bloeiendeberg.nl

Motorhotel De Koekoekshof in Drenthe

De eigenaar van dit hotel in het Drentse Elp is zelf een fervent motorrijder. Je kunt je motor stallen in een speciale stalling met droogruimte en een werkplaats voor kleine reparaties. Je krijgt bovendien de beste tips voor motorroutes door de provincie. Natuurlijk zijn de kamers en het restaurant in De Koekoekshof dik voor elkaar!

Meer informatie: www.koekoekshof.nl

Motorhotel De Mariahoeve in Friesland

De Mariahoeve in Terherne is een voormalige, riet gedekte boerderij die op een mooi plekje aan het water ligt. Er zijn 5 prima kamers en een aantal appartementen. Overdekte stalling en een werkplaats kun je gratis gebruiken.

Meer informatie: www.demariahoeve.nl

Motorherberg Healbird in Friesland

De enige motorherberg van Nederland staat in het Friese Aldtsjerk. Overdekte stalling, 5 heerlijke kamers en veel sfeer in de woonruimte.

Meer informatie: www.healbird.com

Bed & Breakfast Knooppunt in Noord Limburg

In het Noord Limburgse Arcen aan de Maas vind je deze B&B met 4 kamers met eigen douche en toilet en een garage voor je motor. In de tuin ligt zelfs een verwarmd zwembad!

Meer informatie: www.knooppunt70.nl

Motorhotel de Valk in Brabant

Hotel met 24 kamers in het centrum van Valkenswaard. Lunchpakketten kunnen worden geregeld en voor je motor is er een afgesloten binnenplaats.

Meer informatie: www.hoteldevalk.nl

Motorhotel in Zuid Limburg

Hotel Brasserie De Herbergier ligt in het Zuid-Limburgse Schin op Geul. Prima kamers, heerlijk ontbijt en streekgerechten in de brasserie. Afgesloten garage met camera bewaking.

Meer informatie: www.hoteldeherbergier.nl

Motorhotel de Stobbe in Drenthe

In het prachtige dorpje Ruinen staat het comfortabele hotel De Stobbe. Hier krijg je tips voor de mooiste routes door Drenthe, staat je motor overdekt en veilig en kun je zelfs een duik nemen in het overdekte zwembad!

Meer informatie: www.stobbe.nl

Motorhotel Meddo in Gelderland

In het mooie Winterswijk, niet ver van de Duitse grens, vind je dit mooie hotel met garage en carport. Er is ook een slaapzaal voor maximaal 20 personen.

Meer informatie: www.motorhotelmeddo.nl

Motorhotel in Zuid Limburg

Hotel van Hof van Hulsberg in het Zuid-Limburgse Hulsberg ligt in een groene omgeving met volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Afsluitbare garage.

Meer informatie: www.hotelzuidlimburg.nl


Huur een motor voor jouw motorweekend

Krijg jij al zin om een paar dagen de motor te pakken om een paar dagen te toeren in Nederland? Lekker overnachten in zo’n typisch motorhotel met veel sfeer en gezelligheid? Huur dan vandaag nog je ideale motor op Motoshare. Kies uit tientallen motoren bij jou in de buurt!

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.