Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Winkels voor motorrijders in Enschede

8 april 2017

In en rond Enschede zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken

Top 3 motorzaken in Enschede

1 Motorservice Edgar Stijner

Deze motorzaak in het westelijk deel van de stad heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud van motoren. Je kunt er ook terecht voor een grote selectie van gebruikte motoren, onderhoudsproducten en schaalmodellen.

2 Broekhuis Oost

Deze officiële BMW dealer vind je net even ten zuiden van Enschede. De prachtige zaak biedt een mooie combinatie van goede service, nieuwe en occasion motoren, lekkere koffie en veel vakmanschap op het gebied van BMW motoren.

3 Twinservice Motorcycles

In 1986 is dit unieke bedrijf begonnen als hobby van Vincent en Guus. In de jaren ’90 kopen ze een framebouw bedrijf uit Zweden en daarmee start VG (Vincent en Guus) frames. VG frames is zeer succesvol en onder leiding van Vincent nu de grootste after-market framebouwer. Guus is ondertussen doorgegaan met een bedrijf op kleine schaal: Twin Service. Hier kan hij zelf blijven sleutelen en adviseert je graag om de mooiste motor te bouwen.

Enschede verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Enschede

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.