Winkels voor motorrijders in Eindhoven

Peter Nederstigt|08 April 2017


In en rond Eindhoven zijn tientallen motorzaken waar je terecht kunt voor advies, nieuwe en gebruikte motoren, kleding en accessoires. Wij selecteren de drie leukste motorzaken.

Top 3 motorzaken in Eindhoven

1 Motorkleding store

Ben je op zoek naar een jas, broek of pak? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Motorkledingstore in Eindhoven. Ze hebben hier meer dan 10.000 artikelen op voorraad en zijn daarmee de grootste van Nederland. Bij MotorkledingStore.nl kun je ook terecht voor motoraccessoires zoals bagagerollen, tanktassen, niergordels en communicatie-, navigatie- en onderhoudsproducten.

Meer info: www.motorkledingstore.nl

2 Motor Motion

Als je op zoek bent naar een tweedehands motorfiets moet je zeker even in Oosterhout gaan kijken. Hier verkopen ze betaalbare motorfietsen. Je kunt kiezen uit onder andere Honda, Yamaha, Suzuki en BMW. De motoren worden op ruim 60 punten gecheckt, zodat je zeker weet dat je een goede motor koopt.

Meer info: www.motormotion.nl

3 Groenevelt motoren

Deze allround motorzaak bestaat al sinds 1973 en bied alles voor onderhoud of aanschaf van een motorfiets. Ze zijn in 2016 verkozen tot beste motorzaak van Brabant. Bij Groenevelt verkopen ze ook motorkleding voor een maatje meer en als je de coupon van de website uitprint, krijg je bij bezoek een gratis bandana!

Meer info: www.groeneveltmotoren.nl

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Eindhoven

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.