Motor terrassen in Nijmegen

Peter Nederstigt|03 March 2017


Nijmegen terrassen met de motor

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Nijmegen wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Nijmegen zetten wij op een rijtje

Top 3 motor terrassen in Nijmegen

De Firma

Langs de Waal in Nijmegen struikel je over de horeca met terrasjes. Erg leuk, maar op een mooie dag ook erg druk. De Firma ligt iets meer afgelegen, maar het terras grenst direct aan de Waal is misschien wel het mooiste terras van Nijmegen. Je kunt er ook heerlijk eten trouwens.

De Gelderse Poort

Millingen aan de Rijn ligt 20 kilomter ten oosten van Nijmegen aan, je raad het al … De Rijn. Dit sfeervolle koffie- en eethuis ligt op een prachtige plek met een heerlijk uitzicht over de drukbevaren rivier. De Gelderse Poort heeft zelfs een indoor barbecue!

Waalzicht

Café Waalzicht is een gezellig bruin café aan de dijk in Lent. Je bent hier (ten opzicht van Nijmegen) aan de overkant van de Waal en je hebt een uniek panorama uitzicht over de rivier en de skyline van Nijmegen. Het terras is beschut en er is zelfs een buitenbar. Voor een potje biljaren kun je trouwens een van de 5 (!) tafels binnen gebruiken.

Nijmegen verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Nijmegen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.