Motor terrassen in Enschede

Peter Nederstigt|08 April 2017


Stad met terras: Motor terrassen in Enschede

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Enschede wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Enschede zetten wij op een rijtje.

Top 3 motor terrassen in Enschede

Molly Malone

Deze oergezellige pub op de Oude Markt heeft iedere maandag een pop quiz, iedere eerste vrijdag van de maand live muziek. Ook belangrijke sport kan altijd gevolgd worden op een groot scherm, ook op het grote terras voor de deur. Dit terras was een aantal jaar geleden zelfs verkozen tot een van de tien beste terrassen van ons land...

Meer info: www.molly-malone.nl

IJssalon van der Poel

Ben jij op de motor onderweg in Enschede en omgeving? Dan mag je de provincie eigenlijk niet verlaten voordat je een ijsje hebt gehaald bij Van der Poel. Het bedrijf bestaat al sinds 1925 en heeft tientallen prijzen gewonnen. Bij Van der Poel werken echte meesterijsbereiders. Je kunt je ijsje halen aan het Wilminkplein of op de Oude Markt in Enschede. Er zit ook een Van der Poel vestiging in Hengelo.

Meer informatie: www.vanderpoelijs.nl

De Oude Apotheek

Wil je een dagje Enschede op de motor afsluiten met een lekker maal in een mooie omgeving? Of heb je zin in een lekker lunch in het groen? Rijd dan een dergelijk 10 kilometer naar het oosten naar het dorpje Losser. Hier vind je De Oude Apotheek in een historisch pand in het centrum van het dorp. Op het grote terras kun je natuurlijk ook een kop koffie of een lekker broodje bestellen.

Meer informatie: www.oude-apotheek.nl

Enschede verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Enschede

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.