Peter Nederstigt
Peter Nederstigt

Motor terrassen in Eindhoven

8 april 2017

Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Eindhoven wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Eindhoven zetten wij op een rijtje.

Top 3 motor terrassen in Eindhoven

Centraal

Bij Centraal ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het juiste adres, midden op de Markt in Eindhoven. Je kunt er terecht op het (verwarmde) terras voor een lunch, lekkere koffie of een prima diner.

Achelse Kluis

Je moet er zo’n 20 kilometer voor rijden vanuit Eindhoven, maar dan zit je op een bijzonder terras. Bij de Abdij van Hamont-Achel (België) hoort een herberg die is ondergebracht in de voormalige stallen. Er is een uitgebreid zonneterras met uitzicht op de brouwerij.

Berlage

Dit grand café heeft een grote stadstuin, midden in het centrum van Eindhoven. Geniet hier van een lekkere lunch of een goede kop koffie. Veel groen, veel ruimte, veel zon én schaduw. Een unieke plek om te vertoeven als je met de motor in Eindhoven onderweg bent.

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Eindhoven

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.