Motor terrassen in Den Haag

Peter Nederstigt|08 April 2017


Als je een dagje een motor hebt gehuurd in Den Haag wil je onderweg op de motor natuurlijk regelmatig even stoppen voor een koffie, een hapje of een drankje. Onze favoriete motor terrassen voor Den Haag zetten wij op een rijtje:

Top 3 motor terrassen in Den Haag

Café de Waterkant

Café De Waterkant in het Westbroekpark in Den Haag is iedere dag, van Koningsdag tot Prinsjesdag, open van 10 - 21.00 uur. Je zit hier heerlijk aan het water en bij mooi weer wordt er buiten gekookt. Je kunt er ook een roeibootje huren.
Meer info: Dewaterkant.nl

Eeuwige Jachtvelden

Op het plein tegenover de tweede kamer kun je lekker eten en genieten in een sfeervolle omgeving midden in de stad. Laat je verrassen door uitgebreide mogelijkheden van ontbijt, lunch, borrel of diner met de beste ingrediënten van het seizoen. Ook veel keuze voor vegetariërs.
Meer info: Eeuwigejachtvelden.nl

Buiten

Als je in Den Haag een motor huurt is de kans erg groot dat je in Scheveningen op een terrasje belandt. En waarom dan niet meteen op het terras van de leukste strandtent van Scheveningen? Strandpaviljoen Buiten ligt op het mooiste stuk strand van Scheveningen, aan het eind van het Zwarte Pad. Heerlijke hapjes en drankjes in een relaxte omgeving met regelmatig live optredens.
Meer info: www.ganaarbuiten.nl

Den Haag verkennen zonder eigen motor?

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren, direct bij particuliere eigenaren in heel Nederland! Bekijk hier alle motoren in Den Haag

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.