Elkie deelt graag, zo ook haar chopper

Elkie Jordans|07 March 2017


Elkie uit Den Haag verhuurt haar Suzuki Intruder via MotoShare

Sinds 2016 verhuur ik mijn Suzuki Intruder via MotoShare. Delen heeft zoveel voordelen. Het milieu wordt ontlast en het is goed voor je portemonnee. En hoe meer mensen hun spullen delen of verhuren, hoe gezelliger!

Waarom ik mijn motor deel

Ik deel graag mijn spullen met anderen zodat ook zij er plezier van kunnen hebben en het levert leuke nieuwe sociale contacten op met andere motorrijders in de omgeving. Bovendien vind ik het beter voor het milieu, wanneer niet iedereen meer een motor hoeft te kopen.

Leuke bijdrage om mijn motor te onderhouden

Ik rijd zelf niet heel vaak meer. Mijn chopper stond soms heel lang stil in de tuin. Maar nu wordt mijn motor nog steeds goed gebruikt. Regelmatig de weg op is goed voor mijn motor. En iedere keer dat ik 'm verhuur via MotoShare levert het mij een leuke bedrag op waarmee ik de motor kan blijven onderhouden.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Als je van iemand persoonlijk iets huurt, geeft dat toch een groter verantwoordelijkheidsgevoel dan als je van een bedrijf huurt. De huurder zal er dus voorzichtig mee omgaan. Ik ben goed van vertrouwen, de kans dat er iets mis gaat is ontzettend klein. En als er toch iets gebeurt is hij goed verzekerd via MasterPolis MotoShare. Fijn toch?

Meer informatie over verhuren via MotoShare

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.