Jos Huisman
Jos Huisman

Een dag motorrijden? De redenen om er op uit te gaan

13 oktober 2016

Heb jij het ook zo druk? Werk, gezin, sport, familie, vrienden, social media… voor je het weet is er weer een week voorbij.

Zou het niet heerlijk zijn om even een dagje helemaal niets te hoeven? Een dag lang ongekend genieten. Thuiskomen met een gevoel dat je ‘’batterij’’ weer helemaal opgeladen is?

Wat zou je denken van een dagje toeren op een motorfiets?

Je hebt je motorrijbewijs jaren geleden gehaald, maar door de komst van kinderen, een drukke baan of simpelweg het gebrek aan stalling heb je al een tijd niet meer gereden. MotoShare geeft jou de mogelijkheid om een dagje te genieten op de motorfiets van jouw keuze.

Twijfel je nog of je het motorrijden nog wel leuk vindt? Wij geven je nog even vier goede redenen om vandaag nog rond te kijken in ons aanbod!

Beste redenen voor een dagje motorrijden

  1. Zonder doel, puur voor de lol: Voor de lol op je vrije dag een paar honderd kilometer rijden. Zonder dat je een doel of een bestemming hebt? Dat doe je alleen op de motor. Iedere rit is een nieuw avontuur.

  2. De mooiste plekken ontdekken: Met de motor ontdek je opeens hoe prachtig het eigenlijk in de omgeving van je woonplaats is. Je komt op de mooiste weggetjes en je gaat met plezier met een omweg naar je bestemming.

  3. Zwaaien naar elkaar: Als onderdeel van de club van motorrijders ben je lid van een hechte groep. Motorrijders steken de linkerhand op als ze elkaar tegenkomen. Kies zelf of je ook zwaait naar motoragenten of scooterrijders.

  4. Echte liefde: De liefde tussen mens en machine. Ook dat is motorrijden. Kies de motor die bij jou past op MotoShare, stap op en start je machine. Het heerlijke geluid, de acceleratie, het glimmende chroom.. Je zult vanaf de eerste kilometers voelen dat je van de motor gaat houden.

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.