Dit wordt de nieuwe MotoShare x Wrench Kings BMW R1100R Scrambler én jij kunt 'm winnen!

Jamie Roumans|01 February 2018


bmw-r1100r-scrambler-impressie

Rijden op 'n échte BMW Scrambler!

Heb je er altijd al van gedroomd om een dagje te kunnen rijden op ‘n vette BMW Scrambler? Dan is dit echt iets voor jou. In samenwerking met custombouwer Wrench Kings uit Bilthoven laten wij deze droom nu uitkomen!

De mannen van Wrench Kings bouwen de super betrouwbare BMW R1100R om tot een echte Scrambler. Door zijn hoge koppel en goede zit is dit de perfecte tourbike. MotoShare gaat de bike uiteindelijk 120x verhuren waarna hij onder de huurders wordt verloot! Meer informatie over de actie en de ticketverkoop vind je hier.

Foto’s en beelden van de bouw van de motor zijn onderaan dit blog te vinden en worden wekelijks ge-update. Houd dus ook na het lezen dit blog goed in de gaten!

  1. Ontstaan van het project
  2. Wat maakt dit project zo bijzonder?
  3. Meet the builders!
  4. Hierom moet jij deze BMW Scrambler zeker een dagje huren!
  5. Kijk hieronder mee met de bouw van de Scrambler


De BMW R1100R, voor de ombouw
bmw-r1100r-wk

Ontstaan van het project

Custom motoren worden in Nederland steeds populairder. Slechts een klein aantal motorliefhebbers krijgen de kans om echt op zo’n professioneel verbouwde motor te kunnen rijden.

Joost, oprichter van Wrench Kings:

“Terwijl veel mensen enthousiast zijn over onze motoren en ons volgen via Social Media, kan er uiteindelijk maar een kleine groep mensen op onze motoren rijden. Met MotoShare zijn we gaan kijken hoe we het rijden op custom motoren meer toegankelijk kunnen maken, zodat meer motorrijders de mogelijkheid hebben om van deze bijzondere motoren te genieten.”

kopje-wk

Wat maakt dit project zo bijzonder?

Het is voor het eerst in Nederland dat een custom motor beschikbaar wordt gesteld aan iedereen! Daarnaast wordt het bouwen van de bike volledig betaald door huurders. Iedere huurder kan er een volledige dag op rijden. Op deze manier kunnen veel meer mensen van de Scrambler genieten én financier je zo mee aan het project.

Jos, mede-oprichter van MotoShare:

“Met dit project ‘crowdfunden’ we in feite een professioneel verbouwde custom motor. We hopen hiermee een nieuw model neer te zetten voor custombouwers, zodat er meer gave projecten zullen volgen en dit vakmanschap kan groeien.”

handen-close-WK

Meet the builders!

Uiteraard stellen we de helden van Wrench Kings nog even aan jullie voor. Zij zijn gespecialiseerd in het waarmaken van dromen: niet alleen in de motor zelf, maar ook in wat de motor voor hen betekent. Naast persoonlijke klanten, bouwt Wrench Kings tegenwoordig ook vaak custom motoren voor bedrijven als Vanguard, Voordeelhelmen, Mash en Yamaha.

Zij pakken de BMW R1100R helemaal aan en maken er een stijlvolle Scrambler van, die ook nog eens fantastisch rijdt.

Links: Joost Dingemans, owner/builder | Rechts: Take Menick, builder
portretfoto-wrench-kings

Hierom moet jij deze BMW Scrambler zeker een dagje huren!

Naast dat deze super exclusieve motor gemaakt is door een van de beste custombouwers van Nederland, maak je ook nog eens kans ‘m te winnen! Als je één van de gelukkige 120 personen bent die een ticket voor deze bike weet te bemachtigen, heb je een kans van 1 op 120 dat ‘ie binnenkort bij jou in de garage staat! Tickets kosten 99,- en zijn hier verkrijgbaar.

Kijk hieronder mee met de bouw van de Scrambler

Hier vind je in de komende weken vette beelden, filmpjes en updates over de bouw van de Scrambler. Mis dus niets!

Teaser MotoShare x Wrench Kings project

MotoShare x Wrench Kings: What's the plan?!

MotoShare x Wrench Kings: We've found ourselves a donor!

MotoShare x Wrench Kings: Blowing it apart!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.