Jamie  Roumans
Jamie Roumans

De beste motorhotels in de Eifel

15 februari 2018

Bijzondere motorhotels in de Duitse Eifel voor een geslaagde motortrip!

Even weg van de dagelijkse sleur? Dit prachtige landschap gevormd door vulkanische activiteit is een lust voor het oog en de bochtige wegen maken het een uitdagend parcours. En het allermooiste is nog wel: het ligt om de hoek. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is je spullen pakken en naar de Eifel gaan!

De beste motor hotels volgens MotoShare (in willekeurige volgorde):

Motorhotel Gus

Motorhotel Gerben und Susan is gelegen aan de rand van natuurpark de Hunsrück, in het plaatsje. Vanaf dit motorhotel is het heerlijk rijden in de Eifel, Hunsrück en de Moezel. Gerben en Susan verwelkomen sinds 2010 bezoekers uit alle windrichtingen en sturen je graag op pad met de mooiste motorroutes die deze regio te bieden heeft. Als echte motorliefhebbers kennen ze de Eifel op hun duimpje, dus reken maar dat ze weten waar ze het over hebben. Na een mooie rit op de motor kun je je motor stallen in de afsluitbare garage, om daarna te genieten van een hapje en een drankje in de gezellige bar.

Motorhotel Lindental

De Nederlandse eigenaren Faby en Adrie ontvangen je met open armen in hun motorhotel Lindental in Bad Bertrich in de Eifel. Dit motorhotel is een ideaal startpunt om de Eifel te verkennen, maar ook voor uitstapjes naar Luxemburg en de Belgische Ardennen leent dit motorhotel zich goed! Aan het einde van een geslaagde dag motorrijden kun je je motor veilig stallen in een van de twee garages, of de afgesloten parkeerplaats die het motorhotel rijk is. Bij pech staan Faby en Adrie voor je klaar om met een aanhanger je motor op te halen. Het hotel heeft om en nabij de 35 bedden, verdeeld over twee- tot vierpersoonskamers. Elke kamer beschikt over eigen sanitair en de meeste kamers hebben een balkon met uitzicht op de natuurlandschappen van de Eifel.

Motorhotel Am Vulkanberg

Dit motor hotel is een perfecte uitvlucht voor de motorrijder die na het brullen van de motoren op zoek is naar een welverdiende rust. In dit hotel is het echt bourgondisch genieten, met heerlijk eten en een leuke bar. De verwende motorrijder en levensgenieter kan in dit motor hotel in de Eifel zijn hart op. Eigenaren Marja en Wim hebben de mooiste motorroutes beschikbaar op papier en voor de tomtom. Je motor kan je kwijt in de in april 2017 vernieuwde motorstalling. Am Vulkanberg heeft 12 kamers met in totaal 27 bedden: alle bedden zijn losse boxsprings. Heerlijk slapen dus!

Motorhotel Am Tunnel

Dit zeer gastvrije motorhotel in de Eifel is eigendom van gastheer Toets en gastvrouw Angela. Als motorrijders weten zij precies welke voorzieningen een motorrijder zoekt in een motorhotel en bieden dit dan ook allemaal aan: toertips in digitale vorm, veilig parkeren, hulp bij pech, beschikbaarheid van olie en kleine motoronderdelen, droogmogelijkheden voor motorkleding en schoonmaakspullen om je motor te wassen. Dit 'no-nonsense' motorhotel beschikt over 24 kamers met 64 bedden, die allemaal erg lekker liggen. Zaterdagavond wordt de BBQ aangestoken en van zondag tot en met donderdag is het ook mogelijk om te boeken voor halfpension. In dit motorhotel in de Eifel bevind je je altijd onder gelijkgestemden. Dit zorgt voor een altijd gezellige sfeer. De bar van dit motorhotel is tot in de late uurtjes geopend en er wordt altijd wel een reden gevonden voor een feestje. LET OP: betalen in dit motorhotel kan alleen contant.

Motorhotel Bikers Moment

Aan de rand van de sfeervolle stad Daun in de Eifel ligt het motorhotel Oprichters Bertus en Yvonne besloten van hun hobby hun werk te maken wat resulteerde in dit sfeervolle hotel. De wegen van en naar dit hotel zijn voor iedere motorliefhebber een genot om te rijden. Bij Bikers Moment is het heerlijk vertoeven op een van de terrassen en 's avonds kan er gezellig bijgepraat worden in de bar. Doordeweeks kun je gebruikmaken van het dagmenu en op zaterdag wordt er een BBQ georganiseerd. Is het slecht weer, dan wordt de BBQ naar binnen verplaatst, in het restaurant! Het hotel heeft luxe 2-3 en 4-persoonskamers en hebben een eigen douche en toilet. De bedden zijn heerlijke boxsprings en een aantal kamers hebben een eigen balkon.

Wacht niet langer en boek dat weekend motorrijden door de Eifel!

En boek dan ook meteen die vette motor die je altijd al een keer in de Eifel had willen rijden! Huren is eenvoudig, snel en je kunt zelf bepalen hoe lang je de motor wil huren voor een vakantie naar jouw favoriete bestemming!

Volg MotoShare opof

Best gelezen

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.