Motor huren in Zwolle

Via MotoShare delen motorfanaten onderling hun motor. Huur uit een breed aanbod aan motoren, direct van de eigenaar in Zwolle, voordelig en makkelijk!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Zwolle. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Zwolle.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Zwolle een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Zwolle

Wat vinden anderen van onze verhuur? Bekijk de recensies van onze gebruikers op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Zwolle huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Zwolle

De stad van de Blauwvingers. Zwolle is eigentijds en eigenwijs. Het historisch centrum bezit een waslijst aan top terrassen en restaurants. Naast deze trekpleisters is Zwolle ook rijk aan cultuur. Zwolle is een must om op de motor te bezoeken.

Je motor parkeren in Zwolle

Parkeer in Zwolle met je motor gratis op de stoep, of betaald in een parkeervak in het centrum van de stad of een parkeergarage. Parkeer je op de stoep, zorg dan dat je geen hinder veroorzaakt voor voetgangers en dergelijke. Parkeren op straat is in Zwolle vaak duurder dan parkeren in een daarvoor bestemde garage. Doe er je voordeel mee.

Kies een motor in Zwolle

Kies uit ruim 1000+ motoren de motor die jij wil huren. Of je nou een dagje door Zwolle wil rijden op een naked, chopper, enduro, klassieker of custom. Voor slechts enkele tientjes per dag rijd je al op een motor naar jouw keuze, dus probeer er gerust meerdere uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.