Motor huren in Zoetermeer

Via MotoShare kunnen motorrijders online onderling motoren delen. Huur gemakkelijk en persoonlijk een grote variëteit motoren, direct van motoreigenaren in Zoetermeer!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Zoetermeer. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Zoetermeer.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Zoetermeer een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Zoetermeer

Geloof je 't niet? Bekijk dan het commentaar van motorfanaten op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Zoetermeer huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Zoetermeer

Zoetermeer is een stad met meer dan 120.00 inwoners gelegen midden in het Groene Hart. De stad kenmerkt zich door veel moderne architectuur. Zoetermeer is ideaal om per motor te verkennen en om zo een dagje stad met de prachtige natuur in het Groene Hart te combineren.

Je motor parkeren in Zoetermeer

Parkeren kan in Zoetermeer is gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Is er geen mogelijkheid om veilig te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Voer hierbij je kenteken in op de parkeerautomaat en betaal eenvoudig met je pinpas of creditcard. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je in Zoetermeer allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Zoetermeer

Kies uit een zeer grote hoeveelheid motoren op MotoShare. Kun je door het grote aanbod niet kiezen? Voor maar een paar tientjes per dag rijd je al een motor. Toer door Zoetermeer op een sporter, enduro, chopper, klassieker of misschien een custom!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.