Motor huren in Zaanstad

Via de website van MotoShare kunnen liefhebbers onderling motoren delen. Huur voordelig en persoonlijk een grote variatie motoren, direct van particuliere eigenaren in Zaanstad!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Zaanstad. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Zaanstad.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Zaanstad een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Zaanstad

Geloof je ons niet? Lees de kritieken van eerdere gebruikers en oordeel zelf.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Zaanstad huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Zaanstad

Zaanstad is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente is de grootste in de Zaanstreek. Ondanks het toerisme, blijft het aanvoelen als een kleine en typisch Hollandse stad. Dit komt ook wel door de vele molens die langs rivierbeken liggen. Heerlijk slingeren tijdens een dagje toeren op de motor.

Je motor parkeren in Zaanstad

Parkeren kan in Zaanstad gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Is er geen mogelijkheid om veilig te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Voer hierbij je kenteken in op de parkeerautomaat en betaal eenvoudig met je pinpas of creditcard. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je in Zaanstad allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Zaanstad

Kies uit een zeer grote hoeveelheid motoren op MotoShare. Kun je door het grote aanbod niet kiezen? Voor maar een paar tientjes per dag rijd je al een motor. Toer door Zaanstad op een sporter, enduro, chopper, klassieker of misschien een custom!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.