Motor huren in Utrecht

Via de website van MotoShare kunnen motorrijders onderling motoren huren en verhuren. Zo huur je voordelig een grote variatie motoren, direct van particuliere eigenaren of dealers in Utrecht! Altijd met dezelfde gunstige huurvoorwaarden en zonder vooraf borg te betalen. Probeer onze motorverhuur ook!

601+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Utrecht. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Utrecht.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Utrecht een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Utrecht

Nog geen keuze gemaakt? Laat je overtuigen door 't oordeel van andere motorliefhebbers.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Utrecht huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Utrecht

Utrecht is een fijne stad om lekker met de motor onderweg te zijn. In het centrum van de Utrecht rijd je over grachten en door kleine straatjes langs prachtige gebouwen en monumenten. Als je de stad uit rijt sta je binnen een paar kilometer tussen indrukwekkende burchten, forten en kastelen.

Je motor parkeren in Utrecht

Parkeren kan in Utrecht-Stad gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Daarmee loop je namelijk het risico om tegen een bekeuring aan te lopen. Is er geen mogelijkheid om veilig te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Voer hierbij je kenteken in op de parkeerautomaat en betaal eenvoudig met je pinpas of creditcard. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Utrecht

Wil je heel graag toeren op een motor, maar kun je door ons grote aanbod maar niet kiezen? Voor slechts een paar tientjes per dag boek je al een motor, dus stuur gerust meerdere huurverzoeken en probeer diverse motoren via onze motor verhuur in Utrecht. Rijd bijvoorbeeld rond op een chopper, custom, klassieker of enduro!

Zeker doen op de motor in Utrecht

  • Utrechtse heuvelrug: Tussen Utrecht en Amersfoort ligt de Utrechtse Heuvelrug. Met de mooie natuur, vele landgoederen en gezellige dorpen en steden is dit een prima bestemming om met de motor vanuit Utrecht te bezoeken. De Utrechts Heuvelrug is een Nationaal Park met zandverstuivingen en zeldzame dieren. Maar je kunt er ook heerlijk genieten op een terrasje of mooie plaatsen als Soest, Amerongen en Zeist.

  • Langs de Vecht: De Vecht slingert zicht vanaf de stad Utrecht door de provincie naar het noorden om uiteindelijk in het IJsselmeer uit te monden. Langs de Vecht liggen zeven prachtige dorpen, middeleeuwse ridderburchten, prachtige huizen van succesvolle kooplui uit de 17e eeuw, maar ook fraaie design woonboten.

  • De Grebbeberg: De Grebbeberg is een heuvel in het zuidoostelijke puntje van de provincie Utrecht, zo’n 50 kilometer van de stad Utrecht. In 1940 was de Grebbeberg het toneel van zware gevechten en sneuvelden er in totaal meer dan 400 Nederlandse militairen. De slag om de Grebbeberg is daarmee de grootste en meest bekende veldslag op Nederlands grondgebied. De fortificaties op het terrein herinneren hieraan. De route op de motor er naartoe, vanuit Utrecht, is groen en vol met mooie slingerende weggetjes.

Leuke terrassen na een dag rijden

  • Toque Toque: Als je met de motor in Utrecht onderweg bent, moet je zeker een drankje aan de Oude Gracht drinken. Deze Brasserie op nummer 138 heeft een heerlijk terras aan het water en, niet onbelangrijk, heerlijke broodjes.

  • Buitenplaats Slangevegt: Op een unieke locatie aan de Vecht vind je Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt. Het terras met houten steigers aan het water is een plek waar je niet meer weg wilt.

  • De Pronckheer: Dit restaurant is op zondag overdag open, de rest van de week kun je er op de motor alleen ’s avonds terecht. Het terras ligt aan de Kromme Rijn en heeft een vrij uitzicht naar de Utrechtse Heuvelrug. Op het boven terras zit je overdekt en op het beneden terras aan het water.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.