Motor huren in Utrecht

Via MotoShare delen motorrijders onderling motoren. Huur een motor en kies uit een breed aanbod verschillende motoren, direct van een particulier in Utrecht!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Utrecht. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Utrecht.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Utrecht een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Utrecht

Nog geen keuze gemaakt? Laat je overtuigen door 't oordeel van andere motorliefhebbers.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Utrecht huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Utrecht

Utrecht is een fijne stad om lekker met de motor onderweg te zijn. In het centrum van de Utrecht rijd je over grachten en door kleine straatjes langs prachtige gebouwen en monumenten. Als je de stad uit rijt sta je binnen een paar kilometer tussen indrukwekkende burchten, forten en kastelen.

Je motor parkeren in Utrecht

Parkeren kan in Utrecht-Stad gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Daarmee loop je namelijk het risico om tegen een bekeuring aan te lopen. Is er geen mogelijkheid om veilig te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Voer hierbij je kenteken in op de parkeerautomaat en betaal eenvoudig met je pinpas of creditcard. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Utrecht

Wil je heel graag toeren op een motor, maar kun je door ons grote aanbod maar niet kiezen? Voor slechts een paar tientjes per dag huur je al een motor, dus stuur gerust meerdere huurverzoeken en probeer diverse motoren in Utrecht uit. Rijd bijvoorbeeld rond op een chopper, custom, klassieker of enduro!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.