Motor huren in Tilburg

Via MotoShare kunnen motoren gedeeld worden onder motorliefhebbers. Huur een scala aan motoren, direct van de eigenaar in Tilburg, simpel en voordelig!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Tilburg. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Tilburg.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Tilburg een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Tilburg

Weet je het nog niet zeker? Bekijk de ervaringen van motorrijders en oordeel zelf.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Tilburg huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Tilburg

Experimenteel, rauw, tegendraads, daadkrachtig, sociaal en grappig. Zo wil Tilburg het liefst gezien worden. Volgens ons woorden die ook uitstekend passen bij de meeste motorrijders! Tilburg is een oergezellige stad waar hard wordt gewerkt en je in en rondom heerlijk kunt motorrijden.

Je motor parkeren in Tilburg

Parkeren kan in Tilburg gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Daarmee loop je namelijk het risico om tegen een bekeuring aan te lopen. Is er geen mogelijkheid om veilig in Tilburg te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je allrisk verzekerd bent.

Kies een motor in Tilburg

Boek je favoriete motor in Tilburg. Kies uit 1000+ motoren. Kun je niet zo makkelijk een keuze maken? Voor enkele tientjes per dag huur je al een motor, dus probeer er gerust een aantal uit. Kies bijvoorbeeld voor een naked, chopper, enduro of sportmotor!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.