Motor huren in Tilburg

Via MotoShare worden motoren gedeeld onder liefhebbers. Huur een scala aan motoren, direct van particuliere eigenaren of dealers in Tilburg. Voordelig en goed geregeld. Zo heb je altijd dezelfde voorwaarden en hoef je vooraf geen borg te betalen. Velen gingen je voor. Probeer de motorverhuur van MotoShare ook!

1302+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 150 km vrij

8.8

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Tilburg. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Betaalbaar huren

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Stel je huurt via MotoShare een Ducati Monster van Jurre.

Motoshare

Prijs per dag:

€53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€106

Administratie:

€5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

€70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€140

Weekend toeslag:

€15

Verlaging eigen risico:

€20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je een motor, dan ben je goed WA Volledig Casco (All-risk) verzekerd door Combi Motors Verzekeringen. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1200

Ervaringen van huurders in Tilburg

Weet je het nog niet zeker? Bekijk de ervaringen van motorrijders en oordeel zelf.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ad Schlappi

Capelle aan den IJssel

Fraai platform om huurder als verhuurders met elkaar in contact te laten komen. tot nu toe alleen goeie ervaringen gehad (>juli ' 17) en tot heden 4 x maal mijn motor verhuurd. Administratief goed op orde. Vakantie service zou wat verder uitgewerkt moeten worden maar dan komt wel...

Mark van der Pijl

Spijkernisse

Een hele leuke en ontspannen manier om een motor te huren. Wie anders dan de eigenaar kent zijn of haar motor het beste. Je krijgt eerlijke en oprechte mening. Ik zelf gebruik Moto Share om na te gaan welke motor ik fijn vind, voordat ik een motor aanschaf.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Tilburg huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Motoren per provincie

Over Tilburg

Experimenteel, rauw, tegendraads, daadkrachtig, sociaal en grappig. Zo wil Tilburg het liefst gezien worden. Volgens ons zijn dat woorden die ook uitstekend passen bij de meeste motorrijders! Tilburg is een oergezellige stad waar hard wordt gewerkt en je in en rondom heerlijk kunt motorrijden. Verder is het een goed vertrekpunt om Noord-Brabant te verkennen.

Parkeren in Tilburg

Parkeren kan in Tilburg gratis en voor niets op de stoep. Houd er wel rekening mee dat anderen hier geen hinder van ondervinden. Daarmee loop je namelijk het risico om tegen een bekeuring aan te lopen. Is er geen mogelijkheid om veilig in Tilburg te parkeren op de stoep? Maak dan gebruik van een van de betaald parkeren gebieden. Zorg bij het afsluiten van je motor altijd voor een passend hangslot, zodat je zeker weet dat je allrisk verzekerd bent.

Maak een keuze uit ons ruime aanbod in Tilburg

Boek je favoriete motor bij onze motor verhuur in Tilburg. Kies uit 1000+ motoren. Kun je niet zo makkelijk een keuze maken? Voor enkele tientjes per dag kun je al iets huren, dus probeer er gerust een aantal uit. Kies bijvoorbeeld voor naked, chopper, enduro of sport touring!

Verdien de jaarlijkse kosten terug van je motor

Het merendeel van het jaar staan motoren stil in de garage. Gemiddeld wordt er per jaar maar 10 tot 20 dagen (±3.000 km) gereden. Dat is erg weinig en vooral omdat een motor bezitten niet goedkoop is. Met MotoShare kan je dit veranderen. Verhuur jouw motor, net als 1500+ andere eigenaren, wanneer je deze zelf niet gebruikt. Op deze wijze kan je ervoor zorgen dat de motor gewoon lekker blijft rijden en als eigenaar verdien je zo ± €1000 per jaar bij. Zo kun je ervoor zorgen dat veel van de jaarlijkse kosten gedekt worden, denk bijvoorbeeld aan de wegenbelasting, verzekering of onderhoud. Wil je meer weten hoe wij dit veilig en gemakkelijk maken? Bekijk dan hier alle informatie over het verhuren van jouw motor.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.