Motor huren in Rotterdam

Honderden motorrijders huren en verhuren motoren via MotoShare. Bekijk 24/7 de beschikbare motoren van particuliere eigenaren en dealers in Rotterdam en stuur een huurverzoek naar jouw favoriete motor. Huur je via MotoShare, dan kun je altijd rekenen op onze gunstige huurvoorwaarden en betaal je geen borg vooraf.

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Rotterdam. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Rotterdam.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Rotterdam een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Rotterdam

Benieuwd naar de mening van een ander? Bekijk de reacties op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Rotterdam huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Rotterdam

Rotterdam is anders dan andere grote steden in ons land. ‘T is een stad met veel gezichten. Er is de stoere havenstad Rotterdam, maar ook de trendy uitgaansstad en de stad met de unieke architectuur. Geniet van de brede boulevards tussen wolkenkrabbers en cruisen over kades in het havengebied.

Je motor parkeren in Rotterdam

Het centrum van Rotterdam is vanaf de ringweg rond de stad prima bereikbaar. Houd je snelheid in de gaten op de ring, want er hangen veel snelheidscamera’s. Op de noordring (A15) en op de A13 (richting Den Haag/Amsterdam) hangen ook camera’s die je gemiddelde snelheid over een traject berekenen. Op delen van de ring mag je niet harder dan 80 km/h! Je mag een motor in Rotterdam op de stoep parkeren en je hoeft dan geen parkeergeld te betalen.

Kies een motor in Rotterdam

Huur een motor in Rotterdam die aan al jouw wensen voldoet, eenvoudig via MotoShare. Het grote aanbod van meer dan 1000 motoren maakt het maken van een keuze niet altijd even makkelijk. Daarom rijd je voor slechts enkele tientjes al een motor en kun je er dus betaalbaar meerdere uitproberen!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.