Motor huren in Nijmegen

Het delen van motoren onder motorrijders kan via MotoShare. Huur direct van particuliere eigenaren in Nijmegen en kies uit een ruim aanbod motoren. Zorgeloos en voordelig!

600+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 175km vrij

9.6

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Nijmegen. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Voordelig huren via MotoShare

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven bij het huren in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Bijvoorbeeld: je huurt een weekend de Ducati Monster van Jurre uit Nijmegen.

Motoshare

Prijs per dag:

53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

106

Administratie:

5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

140

Weekend toeslag:

15

Verlaging eigen risico:

20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je in Nijmegen een motor, dan ben je goed allrisk verzekerd door OHRA. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1000,-

Ervaringen van huurders in Nijmegen

Zie je liever 't oordeel van een ander? Bekijk onze scores op MotoShare.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Nijmegen huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Over Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land. Al voor het begin van onze jaartelling was er op de plek van Nijmegen een Romeinse nederzetting. Nijmegen heeft een oergezellig centrum met veel winkels en terrassen. De stad ligt aan de Waal en je kunt op de motor heerlijk cruisen.

Je motor parkeren in Nijmegen

Heb jij een motor gehuurd in Nijmegen en wil je de stad in? Je mag een motor in Nijmegen op de stoep parkeren en je hoeft dan geen parkeergeld te betalen. Voetgangers mogen daarbij geen hinder ondervinden van jouw geparkeerde motor. Zorg er dus voor dat je de doorgang niet blokkeert. Parkeer je je motor op een betaald parkeren plek dan moet je hier wel voor betalen. Let op: sommige parkeergarages in Nijmegen zijn niet toegankelijk voor motoren.

Kies een motor in Nijmegen

Rijd je droommotor via MotoShare. Met meer dan 1000+ motoren zit jouw droommotor er gegarandeerd bij. Kun je niet kiezen? Voor enkele tientjes per dag huur je al een motor in Nijmegen en omgeving, dus probeer er gewoon een aantal uit!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.