Motor huren in Nijmegen

MotoShare is hét motorverhuur platform. Je kunt van particuliere motoreigenaren en dealers huren in en rondom Nijmegen. Wij hebben het grootste aanbod motoren, voordelig en gemakkelijke online te boeken! Via MotoShare heb je bovendien altijd dezelfde gunstige huurvoorwaarden en betaal je geen borg vooraf.

1302+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en 150 km vrij

8.8

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Nijmegen. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Betaalbaar huren

Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 175 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.24 per km.

Stel je huurt via MotoShare een Ducati Monster van Jurre.

Motoshare

Prijs per dag:

€53

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€106

Administratie:

€5
Standaard verhuurbedrijf

Prijs per dag:

€70

Aantal dagen:

2

Huurkosten:

€140

Weekend toeslag:

€15

Verlaging eigen risico:

€20

Motor huren incl. allrisk verzekering

Huur je een motor, dan ben je goed WA Volledig Casco (All-risk) verzekerd door Combi Motors Verzekeringen. De prijs van de verzekering zit standaard bij de huurprijs inbegrepen. Het eigen risico bij het huren van een motor is €1200

Ervaringen van huurders in Nijmegen

Zie je liever 't oordeel van een ander? Bekijk onze scores op MotoShare.

Ron Lubbersen

Doornspijk

Wat een geweldige service. Een super handige manier om een motor te huren Geen gedoe en de verhuurder neemt echt de tijd om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ad Schlappi

Capelle aan den IJssel

Fraai platform om huurder als verhuurders met elkaar in contact te laten komen. tot nu toe alleen goeie ervaringen gehad (>juli ' 17) en tot heden 4 x maal mijn motor verhuurd. Administratief goed op orde. Vakantie service zou wat verder uitgewerkt moeten worden maar dan komt wel...

Mark van der Pijl

Spijkernisse

Een hele leuke en ontspannen manier om een motor te huren. Wie anders dan de eigenaar kent zijn of haar motor het beste. Je krijgt eerlijke en oprechte mening. Ik zelf gebruik Moto Share om na te gaan welke motor ik fijn vind, voordat ik een motor aanschaf.

Motoren te huur in heel Nederland

Bij MotoShare vind je motoren in heel Nederland. Niet alleen in Nijmegen huur je een motor via ons, maar in veel meer steden.

Motoren per provincie

Over Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land. Al voor het begin van onze jaartelling was er op de plek van Nijmegen een Romeinse nederzetting. Nijmegen heeft een oergezellig centrum met veel winkels en terrassen. De stad ligt aan de Waal en je kunt er op de motor heerlijk cruisen. Verder is het een uitstekend vertrekpunt om Gelderland te ontdekken.

Parkeren in Nijmegen

Heb jij een motor gehuurd in Nijmegen en wil je de stad in? Je mag in Nijmegen op de stoep parkeren en je hoeft dan geen parkeergeld te betalen. Voetgangers mogen alleen geen hinder ondervinden. Zorg er dus voor dat je de doorgang niet blokkeert.

Zelf een eigen motor? Verdien via MotoShare de jaarlijkse kosten terug

Zoals je weet worden motoren niet vaak gebruikt. Zo worden motoren gemiddeld maar 10 tot 20 dagen in het jaar uit de garage gehaald om een rondje te rijden. We komen dan op een gemiddelde van ±3.000 km per jaar, wat ontzettend weinig is voor een moderne motor. Dat kan anders! Meer dan 1500 liefhebbers verhuren hun motor via Motoshare. Zo zorgen we er samen voor dat een motor meer op de weg is. Eigenaren verdienen gemiddeld ± €1000 per jaar door ongeveer 12 dagen te verhuren. Met de verhuuropbrengst kun je eenvoudig de kosten dekken zoals onderhoud en wegenbelasting. Wil je weten hoe wij dit veilig en gemakkelijk maken? Zie hier meer informatie over het verhuren van jouw motor.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.